Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία

Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία.
5 (36)

Με μαθητές από τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Γαλλία, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+ και στο οποίο εταίρος είναι το Γενικό Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος στο πλαίσιο του προγράμματος που έχει τον τίτλο “Η κλιματική αλλαγή στην ψηφιακή εποχή”. Οι μαθητές από τα ευρωπαϊκά κράτη επισκέφθηκαν τις Σάπες με στόχο την υλοποίηση και την προώθηση των δράσεων του.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών στη διάρκεια της συνάντησης αναφέρθηκε στα πολυπολιτισμικά χαρακτηριστικά της τοπικής κοινωνίας που αποτελεί πρότυπο στην Ελλάδα και την Ευρώπη, στους φόβους και την αγωνία όλων από τις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, η οποία μαζί με τις άλλες κρίσεις που βιώνει η ανθρωπότητα απαιτούν άμεση διαχείριση και αντιμετώπιση.

Συγχρόνως τόνισε την αξία των ιδανικών της ειρήνης, της αγάπης, της αλληλοκατανόησης και της αλληλεγγύης μεταξύ των ανθρώπων, στόχους που υπηρετεί και προωθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα την αναγκαιότητα συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ των μαθητών για τη δόμηση μίας δίκαιης και ισότιμης κοινωνίας.

Παράλληλα δώρισε στους μαθητές φάκελο με έντυπα για την ιστορία, τον πολιτισμό και τον τουρισμό της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας -Σαπών συμμετείχε επίσης στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος στο Αμφιθέατρο Εκδηλώσεων Γυμνασίου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών.

Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία Συνάντηση Χαριτόπουλου με μαθητές και εκπαιδευτικούς από Νορβηγία, Φινλανδία, Γαλλία

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood