Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τον Α.Ο. Ξάνθης στον αγώνα της Superleague 2 με τον Ολυμπιακό Β’, ξεκινώντας στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, έκανε ο Κομοτηναίος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Τσομπανίδης.
Ο 18χρονος γκολκίπερ, “γέννημα-θρέμμα” της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2011 σε ηλικία 7 ετών. Στα 14 χρόνια του πήρε μεταγραφή στον Α.Ο. Ξάνθης και συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, τον Νοέμβριο του 2021 σε ηλικία 17 ετών προάχθηκε στη μεγάλη ομάδα υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ ακολούθησε και την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς.
Σε ανάρτησή της η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αναφέρει: “Συγχαρητήρια Αλέξανδρε! Συνέχιζε να μας κάνεις περήφανους!”.
Αλέξανδρος Τσομπανίδης: Ντεμπούτο με την Ξάνθη του Κομοτηναίου τερματοφύλακα που ξεκίνησε από το ΠΑΟΚ Κομοτηνής Αλέξανδρος Τσομπανίδης: Ντεμπούτο με την Ξάνθη του Κομοτηναίου τερματοφύλακα που ξεκίνησε από το ΠΑΟΚ Κομοτηνής Αλέξανδρος Τσομπανίδης: Ντεμπούτο με την Ξάνθη του Κομοτηναίου τερματοφύλακα που ξεκίνησε από το ΠΑΟΚ Κομοτηνής Αλέξανδρος Τσομπανίδης: Ντεμπούτο με την Ξάνθη του Κομοτηναίου τερματοφύλακα που ξεκίνησε από το ΠΑΟΚ Κομοτηνής Αλέξανδρος Τσομπανίδης: Ντεμπούτο με την Ξάνθη του Κομοτηναίου τερματοφύλακα που ξεκίνησε από το ΠΑΟΚ ΚομοτηνήςΦωτογραφίες: sportsaddict.gr, xanthi-sport.gr