Κομοτηνή: Ξεκίνησαν τα δωρεάν workshops του ΚΕΠΑ και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

Αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στους τομείς της μικροχρηματοδότησης (microfinance), του σχεδιασμού (design), της κοινωνικής οικονομίας (social economy), της καινοτομίας (innovation), και της επιχειρηματικής ανάπτυξης Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων (business growth).
20220406_195546+-

Ξεκίνησαν στην Κομοτηνή τα δια ζώσης θεματικά εργαστήρια (workshops) που διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης, για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.

Οι δράσεις του ΚΕΠΑ αφορούν την παροχή υπηρεσιών προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στους τομείς της μικροχρηματοδότησης (microfinance), του σχεδιασμού (design), της κοινωνικής οικονομίας (social economy), της καινοτομίας (innovation), και της επιχειρηματικής ανάπτυξης Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων (business growth).

Το πρώτο θεματικό εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε στις 06/04/2022 αφορούσε τις Τεχνικές Προώθησης Πωλήσεων, με ομιλήτρια την Αγνή Παγούνη, Head of BDS του ΚΕΠΑ.

Το πρόγραμμα των υπόλοιπων θεματικών εργαστηρίων είναι:

  • 13/04/2022: Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων (Business Skills), ώρα 18:00 – 20:00, με ομιλητή τον Θεράποντα Φάκα, Trainer, Business Coach, Coach the Day.
  • 18/05/2022: Εξυγίανση Επιχειρήσεων και 2η Ευκαιρία για επιχειρηματίες, ώρα 18:00 – 20:00, με ομιλητές τον Αντώνιο Τσιαλίκη, Δικηγόρο, Managing Partner, και Δέσποινα Δρίτσα, Δικηγόρο, ΜΔΕ Αστικού και Αστικού Δικονομικού Δικαίου, ΜΔΕ Εμπορικού Δικαίου.
  • 25/05/2022: Ανάπτυξη Ήπιων Δεξιοτήτων (Soft Skills), ώρα 18:00 – 20:00, με ομιλητή τον Θεράποντα Φάκα, Trainer, Business Coach, Coach the Day.

Το μήνυμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ν. Αγγελίδη προς τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, είναι ότι “τώρα, στη μετα-covid εποχή, όλοι οι άνθρωποι του «επιχειρείν» θα πρέπει να συμμετάσχουμε σε δράσεις που έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη των επιχειρήσεών μας και να εκμεταλλευόμαστε όλα τα σύγχρονα εργαλεία και τις ευκαιρίες που μας  παρουσιάζονται”.

Τα θεματικά εργαστήρια του ΚΕΠΑ είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Μαργαρίτα Φυδανάκη, υπεύθυνη του Remicro LOCAL για την Κομοτηνή, για να δηλώσουν την συμμετοχή τους ή για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες για το έργο (τηλέφωνο: 2510226943, email: fydanakim@e-kepa.gr).

Επίσης, στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς επίσης και συνοπτικά στοιχεία των θεματικών εργαστηρίων (http://www.rodopicci.gr/rodopi/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2150&articleid=6624).

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood