Τιμητική επίσκεψη των υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, με επικεφαλής την Πρέσβειρα, Νίκη Καμπά, Διευθύντρια Σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πληρεξούσιο Υπουργό Β, και συνοδεία του Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων, Αθανασίου Παπαμάργαρη, δέχτηκε ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης στην ιστορική “Τσανάκλειο Σχολή”.

Ο κ. Γκαράνης ευχαρίστησε την κ. Καμπά, τον κ. Παπαμάργαρη, και τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας για την επίσκεψή τους στην πόλη της Κομοτηνής.

Μια επίσκεψη καθ’ όλα σημαντική, τόσο ως προς την ουσία της όσο και ως προς τον συμβολισμό της. Κι αυτό διότι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Οι αυριανοί διπλωμάτες της χώρας μας έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ιστορία, τον πολιτισμό, την ομορφιά, αλλά και τη φιλοξενία της Κομοτηνής, και να ξεναγηθείτε σ’ αυτήν. Έτσι θα μπορέσετε να αποτελέσετε τους καλύτερους πρεσβευτές του ακριτικού τόπου μας σε όποιο μέρος της γης κι αν κληθείτε να υπηρετήσετε μελλοντικά τη χώρα μας».

Ο Δήμαρχος προσέφερε στην Πρέσβειρα, κ. Καμπά, τον Επετειακό Τόμο για τα 100χρονα της Κομοτηνής, προκειμένου αυτός να κοσμεί τη βιβλιοθήκη της Διπλωματικής Ακαδημίας.

Στην Τσανάκλειο υποδέχτηκε τους υποψήφιους Ακολούθους της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ ο Δήμαρχος Κομοτηνής