Εποικοδομητική συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο

Εποικοδομητική συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο Μέτιο.
ΜΕΤΙΟΣ-ΕΣΠΕΑΜΘ-1024x814

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ.), συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Χρήστο Μέτιο στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Ο κ. Μέτιος καλωσόρισε εγκάρδια τα μέλη της Ένωσης και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και ομοψυχίας, και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης, διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την πολύτιμη συνεισφορά του κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, με τη χορήγηση υγειονομικού υλικού στην Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ., το οποίο διατέθηκε σε Μονάδες του Δ΄ Σ.Σ. με μέριμνα του Διοικητή του Σώματος, στο 212 Στρατιωτικό Νοσοκομείο ΚΙΧΝΕ στην Ξάνθη, και στην 20η Τεθωρακισμένη Μεραρχία (ΧΧ ΤΘΜ) στην Καβάλα. Στη συνέχεια τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ., σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Εποικοδομητική συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο ΜέτιοΕπιπλέον ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. Νίκος Παναγιωτίδης, με την ιδιότητα και του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την απόφαση της Ομοσπονδίας να πραγματοποιήσει σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ.) το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας στην πόλη της Ξάνθης στις 21 και 22 Μαΐου 2022.

Το εν λόγω Συνέδριο είναι Πανελλήνιας και Πανευρωπαϊκής εμβέλειας και στις εργασίες του θα συμμετάσχουν περί τους 250 αντιπροσώπους από 40 Πρωτοβάθμιες Ενώσεις Στρατιωτικών της Ελλάδας, καθώς και ξένη αντιπροσωπεία από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατιωτικών EUROMIL.

Ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε ως πολύ σωστή και αναγκαία την επιτυχή υλοποίηση του Συνεδρίου και  δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός της προσπάθειας καθόσον τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην Περιφέρεια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας, εκφράζοντας υψηλού επιπέδου κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία.

Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης της διαρκούς προσφοράς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους Έλληνες Στρατιωτικούς, ο Πρόεδρος της Ένωσης δώρισε στον Περιφερειάρχη εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη του Ομολογητή ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Προστάτης και Πνευματικός Καθοδηγητής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ.).

Εποικοδομητική συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστο ΜέτιοΟ κ. Μέτιος ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης τόσο για την καλή τους συνεργασία όσο και για το τιμητικό τους δώρο, τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι δίπλα στους Στρατιωτικούς και στις οικογένειες τους, συμπαραστάτης των δίκαιων αιτημάτων τους.

Στη συνάντηση εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης, παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος Νικόλαος Παναγιωτίδης, το μέλος του Δ.Σ. Χριστιάννα Ιορδανοπούλου, και ο Αντιπρόσωπος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ./Θ. στην ΠΟΜΕΝΣ, Χρήστος Μαργαρίτης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood