Συνεχίζεται η “Επιχείρηση Ελευθερία” στο Κ.Υ. Κομοτηνής: 70.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμερα

Μαρία Γεωργιάδου: "Αισθανόμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που συμβάλλαμε με τον τρόπο μας στη διαχείριση της πανδημίας η οποία στιγμάτισε την τελευταία τριετία όλον τον Κόσμο".
Screenshot_1413
  • της Μαρίας Γεωργιάδου, Νοσηλεύτριας Τ.Ε., Υπεύθυνης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Εμβολιασμού κατά της Covid-19.

“Επιχείρηση Ελευθερία” στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής.

Συνεχίζονται απρόσκοπτα και αδιαλείπτως, μετά από δεκατέσσερις μήνες από τον πρώτο εμβολιασμό στις 8 Φεβρουαρίου 2021, οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στο Κέντρο Υγείας Κομοτηνής, υπό την αιγίδα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης.

Στο εμβολιαστικό μας κέντρο έχουν διενεργηθεί περίπου 70.000 εμβολιασμοί με απόλυτη ασφάλεια, από πέρυσι μέχρι φέτος, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τους πολίτες.

Συνεχίζεται η "Επιχείρηση Ελευθερία" στο Κ.Υ. Κομοτηνής: 70.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμεραΑπό την αρχή, λειτούργησαν:

  • γραφείο κίνησης-υποδοχής πολιτών,
  • δύο ιατρεία για συνέντευξη και λήψη ιστορικού των πολιτών από τους ιατρούς, εμβολιαστήριο με δύο θέσεις για εμβολιασμό, όπου εξυπηρετήθηκαν έως και τέσσερις παράλληλες εμβολιαστικές γραμμές (δηλαδή περίπου 400 άτομα ημερησίως),
  • αίθουσα ανάνηψης για έκτακτες καταστάσεις,
  • χώρος παραλαβής-φύλαξης-προετοιμασίας των εμβολίων, καθώς και
  • χώρος αναμονής, διαχωρισμένος για τους προσερχόμενους για εμβολιασμό και για εμβολιασθέντες πολίτες.

Στο εμβολιαστικό μας κέντρο οι πολίτες από 12 ετών και άνω εξυπηρετούνται από το άριστα εκπαιδευμένο υγειονομικό προσωπικό – Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό – για όλες τις δόσεις του εμβολιασμού τους με το εμβόλιο Pfizer (και Moderna για ένα μικρό χρονικό διάστημα).

Επίσης, από τις 25 Αυγούστου 2021 είναι σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Εμβολιασμός κατ’ οίκον», στο πλαίσιο του οποίου σε καθημερινή βάση ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. Κομοτηνής επισκέπτονται και εμβολιάζουν κατ’ οίκον (στο σπίτι τους) συμπολίτες μας που αδυνατούν να μετακινηθούν για εμβολιασμό λόγω της βεβαρυμμένης κατάστασης της υγείας τους, με την πρώτη ή την επαναληπτική τους δόση, με εμβόλιο Johnson, ή και επαναληπτικές δόσεις με εμβόλιο Pfizer. 

Συνεχίζεται η "Επιχείρηση Ελευθερία" στο Κ.Υ. Κομοτηνής: 70.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμεραΕυχαριστούμε όλους όσους έχουν συνδράμει στην προσπάθεια αυτή: Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, Διοικητικό προσωπικό, και τους υπεύθυνους της φύλαξης και της καθαριότητας. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε στο Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ερυθρού Σταυρού, που κατά την έναρξη του εμβολιασμού και μεσούσης της πανδημίας, βοήθησε τα μέγιστα στη διαχείριση πολιτών και τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Συνεχίζεται η "Επιχείρηση Ελευθερία" στο Κ.Υ. Κομοτηνής: 70.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμεραΕυχαριστούμε την 4η ΥΠΕ με τον Διοικητή κ. Τσαλικάκη Δημήτριο και ιδιαίτερα την Υποδιοικήτρια κα Χατζοπούλου Ειρήνη που σε κάθε μας προσπάθεια και ανάγκη στάθηκαν αρωγοί δίπλα μας, να μας καθοδηγούν, να μας εμψυχώνουν, αλλά και να μας επιβραβεύουν, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια του προσωπικού, ειδικά τον πρώτο καιρό, αλλά και το καλοκαίρι του 2021 όταν κορυφώθηκε το εμβολιαστικό κύμα των πολιτών.

Συνεχίζεται η "Επιχείρηση Ελευθερία" στο Κ.Υ. Κομοτηνής: 70.000 εμβολιασμοί μέχρι σήμεραΑισθανόμαστε υπερήφανοι και ευτυχείς που συμβάλλαμε με τον τρόπο μας στη διαχείριση της πανδημίας η οποία στιγμάτισε την τελευταία τριετία όλον τον Κόσμο.

Στόχος μας ήταν και παραμένει η ασφαλής διενέργεια των εμβολιασμών έναντι του κοροναϊού (και όχι μόνο) σε όλους τους πολίτες του Νομού μας.

Συνεχίζουμε, πάντα δίπλα στον πολίτη, σε πλήρη λειτουργία των ιατρείων, των εργαστηρίων (Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό και Φυσικοθεραπευτήριο), καθώς και με το ιατρείο post Covid που λειτουργεί κάθε Τετάρτη μετά από ραντεβού στο 25311-08011.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood