Πανελλήνια πρωτιά για τη Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού

Με το παραμύθι «Η επιστροφή της ελπίδας».
Basilis Xristakakis

Το 1ο βραβείο στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα «Η μελωδία της ελπίδας», κέρδισε η Β’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής. 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2020-2021 από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων και το Δημοτικό Σχολείο Λητής.

Το βραβείο που απέσπασαν οι ταλαντούχοι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής στη 2η κατηγορία (Α΄-Β΄ τάξη των σχολείων), αφορούσε τη συγγραφή του παραμυθιού με τίτλο «Η επιστροφή της ελπίδας». Την εποπτεία της τάξης είχε η εκπαιδευτικός Κρυσταλλένια Τσακμακίδου.

Η παρουσίαση των διακριθέντων παραμυθιών και η απονομή των επαίνων πραγματοποιήθηκαν σε διαδικτυακή ειδική εκδήλωση.

Πανελλήνια πρωτιά για τη Β΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής σε μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιούΟ Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους μαθητές με το κάτωθι μήνυμα: «Επιθυμώ να συγχαρώ τους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής καθώς και την εκπαιδευτικό τους κ. Κρυσταλλένια Τσακμακίδου για την επάξια βράβευση τους και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Συγγραφής Παραμυθιού με θέμα: “Η Μελωδία της Ελπίδας”. Το ταλέντο τους, η ευφυΐα τους, η συνεργασία τους, οι πρωτότυπες ιδέες τους εκφράστηκαν στο παραμύθι τους “Η επιστροφή της ελπίδας”, που αναγνωρίσθηκαν από την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού. Οι μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ξυλαγανής μας έκαναν υπερήφανους. Τους εύχομαι καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στη συνέχεια των μαθητικών σπουδών τους. Συγχαρητήρια επίσης στην εκπαιδευτικό τους, για την άψογη εποπτεία και στήριξη της στους μαθητές, καθώς και στους γονείς και τους κηδεμόνες τους».

Φωτογραφίες: Βασίλης Χρηστακάκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood