Κομοτηνή: Τεχνολογία και “γαλάζια ανάπτυξη” στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Πρέσβη της Νορβηγίας

Κομοτηνή: Τεχνολογία και "γαλάζια ανάπτυξη" στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Πρέσβη της Νορβηγίας.
3 (77)

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Νορβηγίας στην Αθήνα, Frode Overland Andersen, είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Η συνάντηση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα και σε αυτήν συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης.

Συζητήθηκαν θέματα οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας, κυρίως σε τομείς που ενδιαφέρουν άμεσα το κράτος της Νορβηγίας, όπως η τεχνολογία και η καινοτομία, η πράσινη ανάπτυξη αλλά και η «γαλάζια ανάπτυξη», δηλαδή η ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων που συνδέονται με τη θάλασσα και τη ναυτιλία, και η δυνατότητα συνεργασίας με επιχειρήσεις της Περιφέρειας που δραστηριοποιούνται στους αντίστοιχους τομείς.

O Νορβηγός Πρέσβης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προοπτικές του λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα τουρισμού.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Σύμβουλος Πολιτικής και Επικοινωνίας της νορβηγικής Πρεσβείας, Νίκος Άγουρος, και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εκδηλώσεων της Περιφέρειας, Κατερίνα Φωτιάδου.

Κομοτηνή: Τεχνολογία και "γαλάζια ανάπτυξη" στην ατζέντα της συνάντησης του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ με τον Πρέσβη της Νορβηγίας

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood