Στη Χαρ. Τρικούπη ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Συνομίλησε με τους εθελοντές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, και έστειλε μήνυμα σταθερής υποστήριξης στη διεθνή αλληλεγγύη με γνώμονα την υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας.
Screenshot_1371
Η Ν.Ε. Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής όπως είναι γνωστό συγκέντρωσε και παρέδωσε στον Δήμο Κομοτηνής ανθρωπιστική βοήθεια για την Ουκρανία.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με την εκπεφρασμένη βούληση του Προέδρου του Νίκου Ανδρουλάκη, έχει ξεκινήσει καμπάνια σε όλη την Ελλάδα για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τον λαό της Ουκρανίας που βιώνει τις συνέπειες της ρωσικής εισβολής στην πατρίδα του.
Για να αναδείξει το εγχείρημα αυτό αλλά και για να κάνει γνωστή την συνεισφορά της Ροδόπης στην πρωτοβουλία του Κινήματος, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία στην Χ. Τρικούπη στην Αθήνα, συνομίλησε με τους εθελοντές και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, και έστειλε μήνυμα σταθερής υποστήριξης στη διεθνή αλληλεγγύη με γνώμονα την υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας.
Στη Χαρ. Τρικούπη ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία Στη Χαρ. Τρικούπη ο Ιλχάν Αχμέτ για την ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood