Με τους Έλληνες εφοπλιστές συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημασία της ελληνικής ναυτιλίας - η οποία αποτελεί πάνω από το μισό του ευρωπαϊκού στόλου σε χωρητικότητα - για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης ειδικά σε μια περίοδο που οι εφοδιαστικές αλυσίδες δοκιμάζονται παγκοσμίως.
(Dimitris Papamitsos / Greek Prime Minister's Office)

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου το νέο προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η σημασία της ελληνικής ναυτιλίας – η οποία αποτελεί πάνω από το μισό του ευρωπαϊκού στόλου σε χωρητικότητα – για τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης ειδικά σε μια περίοδο που οι εφοδιαστικές αλυσίδες δοκιμάζονται παγκοσμίως.

Εξετάστηκε επίσης η συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας στην απανθρακοποίηση των θαλάσσιων μεταφορών στο πλαίσιο των στόχων που έχει θέσει η χώρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενίσχυση της καινοτομίας.

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού, ο Αντιπρόεδρος Μιχαήλ Χανδρής, ο Γραμματέας Νικόλαος Βενιάμης, ο Ταμίας Ιωάννης Ξυλάς, ο Αναπληρωτής Ταμίας Κωνσταντίνος Καρούσης, η Γενική Διευθύντρια Κατερίνα Πέππα, ο Νομικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Με τους Έλληνες εφοπλιστές συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης Με τους Έλληνες εφοπλιστές συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood