“Πες του ότι θα τους συντρίψω!” – Το μήνυμα του Πούτιν μέσω Αμπράμοβιτς στον Ζελένσκι

Σύμφωνα με τους Times.
PUTIN_ZELENSKI_ABRAMOVITS

Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, απαντώντας στη διαμεσολάβηση που επιχείρησε αυτόκλητα μεταξύ Ρωσίας και ουκρανικού καθεστώτος ο μεγαλοεπιχειρηματίας Ρόμαν Αμπράμοβιτς, και παραλαμβάνοντας ένα σημείωμα που του έστειλε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, απάντησε με μία φράση που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία: “Πες του ότι θα τους συντρίψω!”.

Η φράση του Πούτιν δεν αφήνει κανένα περιθώριο για το τι θα συμβεί στην Ουκρανία: Καμία διαπραγμάτευση μέχρι να εξοντωθεί το φιλονεοναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι, καμία συζήτηση μέχρι να αποκατασταθεί η δημοκρατία στην Ουκρανία που ανατράπηκε με το πραξικόπημα του 2014, καμία υποχώρηση που θα άφηνε έστω και το παραμικρό καθεστώς διαφυγής στη “συμμορία του Κιέβου” όπως την έχει αποκαλέσει, και συντριβούν όλες οι προσπάθειες των υποστηρικτών του στη Δύση.

Το ραντεβού έγινε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τους προτεινόμενους όρους παύσης των επιχειρήσεων, αλλά ο Πούτιν αισθάνθηκε ότι τον κορόιδευαν καθώς στο χειρόγραφο σημείωμά του ο Ζελένσκι δεχόταν μόνο να μη γίνει μέλος του ΝΑΤΟ η Ουκρανία, να υπάρξει αποστρατικοποίηση και καθεστώς προστασίας της ρωσικής γλώσσας.

Αλλά αυτά ήταν αντικείμενα συζήτησης πριν τις 24 Φεβρουαρίου. Τώρα ο Πούτιν θέλει την επιστροφή της Ουκρανίας στον εθνικό ρωσικό κορμό.

πηγή: periodista.gr, pronews.gr

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood