Δήμος Κομοτηνής: Συντήρηση δρόμων σε Κόσμιο και περιοχή Δημοτικών Σφαγείων

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.340.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και έχει χρονικό ορίζοντα περαίωσης τους δέκα μήνες. Η δε χρηματοδότησή του προέρχεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».    
DSC04245

Υπογράφηκε σήμερα το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, η σύμβαση του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ», ανάμεσα στον Δήμαρχο και στον εκπρόσωπο της ανάδοχου εταιρίας “Π.Β. Αριαντσής”, πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Αριαντσή, παρουσία του Αντιδήμαρχου Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, Δημήτρη Καρασταύρου και της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών, Δέσποινας Πάσσου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.340.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, και έχει χρονικό ορίζοντα περαίωσης τους δέκα μήνες. Η δε χρηματοδότησή του προέρχεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Οι εργασίες βελτίωσης της βατότητας αγροτικών οδών στην περιοχή του Δήμου Κομοτηνής αφορούν σε αγροτικές οδούς στην περιοχή του οικισμού Κοσμίου, μήκους 4,4 χλμ, και στην περιοχή των Δημοτικών Σφαγείων, μήκους 2,2 χλμ.

Στόχος του έργου είναι η βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις για να επιτευχθεί η μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, η ευκολότερη κα ταχύτερη πρόσβαση των μηχανημάτων, καθώς επίσης η ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.

Η συγκεκριμένη εργολαβία είναι μέρος ενός συνόλου παρεμβάσεων που δρομολόγησε η Δημοτική Αρχή αναφορικά με τη βελτίωση της βατότητας των αγροτικών οδών, στα γεωγραφικά όρια του Δήμου.

Δήμος Κομοτηνής: Συντήρηση δρόμων σε Κόσμιο και περιοχή Δημοτικών Σφαγείων Δήμος Κομοτηνής: Συντήρηση δρόμων σε Κόσμιο και περιοχή Δημοτικών Σφαγείων

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood