Δωρεά 30 κάδων απορριμμάτων με σταχτοδοχείο παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής από την JTI Ελλάδος

Τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης.
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ - Αντιγραφή

Τριάντα ειδικά διαμορφωμένους κάδους απορριμμάτων που περιλαμβάνουν και σταχτοδοχείο, προσέφερε πρόσφατα η εταιρεία JTI Ελλάδος στον Δήμο Κομοτηνής και στους δημότες του, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής προσφοράς που υλοποιεί στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

Οι κάδοι τοποθετήθηκαν από το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Κομοτηνής σε κεντρικά σημεία της πόλης προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγιεινή σε ελεύθερους χώρους στους οποίους σημειώθηκε αύξηση της επισκεψιμότητας των πολιτών εξαιτίας της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων σε κλειστούς χώρους.

Η JTI έχει παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και σαράντα χρόνια και είναι σήμερα η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων καπνού στην ελληνική αγορά. Με την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη η εταιρεία διαθέτει σήμερα παραγωγική και εξαγωγική δραστηριότητα στη χώρα, ενώ επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του εργοστασίου.

Δωρεά 30 κάδων απορριμμάτων με σταχτοδοχείο παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής από την JTI Ελλάδος Δωρεά 30 κάδων απορριμμάτων με σταχτοδοχείο παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής από την JTI Ελλάδος Δωρεά 30 κάδων απορριμμάτων με σταχτοδοχείο παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής από την JTI Ελλάδος Δωρεά 30 κάδων απορριμμάτων με σταχτοδοχείο παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής από την JTI Ελλάδος

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood