Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ θα επισκεφθεί την Περιφέρεια ΑΜ-Θ μετά από πρωτοβουλία του Χρ. Μέτιου

Με σημαντικά θέματα στην ατζέντα οι συναντήσεις του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ στην Αθήνα.
Συναντήσεις Περιφερειάρχη Γεωργαντάς

Σημαντικά ζητήματα έθεσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος στις συναντήσεις που πραγματοποίησε με Υπουργούς στην Αθήνα.

Αρχικά, ο κ. Μέτιος είχε συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας για τα έργα που κατασκευάζονται στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας. Ο Υπουργός ανέφερε στον Περιφερειάρχη ότι τα τελευταία στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν σημαντική μείωση των δεικτών εγκληματικότητας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ενώ τον διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης της χωρητικότητας του ΠΡΟΚΕΚΑ στην Ορεστιάδα πάνω από τα 375 άτομα. Σε ό,τι αφορά, δε, στη διαδικασία πρόσληψης 400 συνοριοφυλάκων στην περιοχή, αυτή βρίσκεται στην τελική της φάση.

Η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ θα επισκεφθεί την Περιφέρεια ΑΜ-Θ μετά από πρωτοβουλία του Χρ. ΜέτιουΣτη συνέχεια ο κ. Μέτιος είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Υφυπουργό Γιώργο Στύλιο. Συζήτησαν για τις επισκέψεις που θα πραγματοποιήσουν στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, ο κ. Στύλιος τις επόμενες ημέρες και στη συνέχεια ο κ. Γεωργαντάς, μετά από πρωτοβουλία του κ. Μέτιου, ώστε οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Περιφέρειας να έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν δια ζώσης μαζί τους. Επιπλέον συζήτησαν τα θέματα που έθεσαν στον κ. Μέτιο οι καπνοπαραγωγοί και οι κερασοπαραγωγοί κατά τις συναντήσεις που είχαν μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood