Αρωγός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ο Δημήτρης Χαρίτου

Αρωγός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ο Δημήτρης Χαρίτου.
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου-Πολιτιστικός Σύλλογος Ίασμου (1)

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, στα γραφεία του συλλόγου.

Από την ενδιαφέρουσα συζήτηση αναδείχθηκε ο σημαντικός ρόλος του συλλόγου στην ανάδειξη και προβολή των πολιτιστικών παραδόσεων και της κληρονομιάς της περιοχής, κατεύθυνση στην οποία συμβάλλει σημαντικά και το Μουσείο Αγροτικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς που δημιούργησαν και λειτουργούν στον Ίασμο οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ακόμη έγινε ενημέρωση για τις πλούσιες καλλιτεχνικές και άλλες δράσεις που αναπτύσσει ο σύλλογος, γεγονός που δείχνει ότι αποτελεί έναν ισχυρό πνεύμονα δημιουργίας και καλλιτεχνικής ανάτασης για την περιοχή.

Στη συνάντηση, εκτός από τον σημαντικό τομέα του πολιτισμού, αναδείχθηκαν και οι μεγάλες δυνατότητες της περιοχής, ιδιαίτερα στον αγροτικό τομέα και στην τουριστική  ανάπτυξη, τομείς για τους οποίους ο πολιτιστικός σύλλογος έχει ήδη αναπτύξει πρωτοβουλίες, για την προβολή τοπικών αγροτικών προϊόντων, όπως η διοργάνωση της Γιορτής Τσίπουρου, αλλά και η ανάδειξη του ορεινού καταφυγίου και των Θρακικών Μετεώρων.

“Πρωτοβουλίες που οφείλουν να αναδειχθούν και να προβληθούν σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο, γεγονός που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής”, όπως τόνισε ο βουλευτής, εξαίροντας “το πολύπλευρο έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου που για πολλές δεκαετίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ανάπτυξη της περιοχής”, και διαβεβαιώνοντας τα μέλη του ότι θα είναι αρωγός και θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία τους, “ώστε να συνεχίσουν  το πολύ σημαντικό έργο τους προς όφελος της ευρύτερης περιοχής”.

Αρωγός του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου ο Δημήτρης Χαρίτου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood