Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών, πραγματοποίησε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν.

Σε αυτήν με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, έλαβε έγκριση για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, της πρότασης εγκατάστασης “Έξυπνων Ψηφιακών Υδρομέτρων”, έργο προϋπολογισμού 3.536.677€.
Ακόμη, κατέθεσε την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την καθιέρωση ως επίσημης τοπικής αργίας για τον Ίασμο, της 6ης Οκτωβρίου, ημέρας απελευθέρωσης του Ιάσμου, ζητώντας την τυπική γραφειοκρατική ολοκλήρωση της διαδικασίας χωρίς χρονοτριβή.
Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ ΜουμίνΑκολούθησε η επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων. Η συνάντηση του Οντέρ Μουμίν με τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας Κώστα Μπακογιάννη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα. Ο Δήμαρχος Ιάσμου συζήτησε με τον Δήμαρχο Αθηναίων για μεγάλες κοινές δράσεις σε διάφορα επίπεδα.
Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ ΜουμίνΕπόμενη συνάντηση του Οντέρ Μουμίν ήταν με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θοδωρή Λιβάνιο. Συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τους “Έξυπνους Δήμους”, που αποτελούν κεντρική προτεραιότητα του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”.
Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ ΜουμίνΟ Δήμαρχος Ιάσμου συνέχισε τις επαφές του συναντώντας την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον υποδέχτηκε με θέρμη. Η συζήτηση ήταν αφιερωμένη κατά μεγάλο μέρος της σε τοπικά θέματα. Η κ. Μπακογιάννη ζήτησε από τον Οντέρ Μουμίν να μεταφέρει την αγάπη και τους χαιρετισμούς της στη Θράκη και τους Θρακιώτες.
Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ ΜουμίνΤέλος, ο Οντέρ Μουμίν συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, όπου δέχθηκε τις ευχαριστίες των Δημάρχων Μουζακίου και Αργιθέας για τη χείρα βοήθειας και τη συνδρομή στην περίοδο των φυσικών καταστροφών που έπληξαν τις περιοχές τους.
Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν Σειρά σημαντικών και ουσιαστικών επαφών είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν