Συνάντηση με τον Ενιαίο Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ροδόπης, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ Ροδόπης, αποτελούμενο από τον γραμματέα της Τ.Ε. Ροδόπης του κόμματος, Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, και το μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Νίκο Βαργεμίδη.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στους Δήμους της Ροδόπης, όπως οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό π.χ. στις τεχνικές υπηρεσίες.

Συζητήθηκαν ακόμη τα προβλήματα των εργαζομένων στις υπηρεσίες δόμησης, που βρίσκονται αυτό το διάστημα σε απεργία-αποχή, ενώ αναδείχθηκαν και άλλα προβλήματα, όπως η μη ομαλή παράδοση μέσων ατομικής προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Ιάσμου, όπως στολές, κ.λπ.

Επίσης έγινε πλούσια συζήτηση για τις εξελίξεις όσον αφορά τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της χώρας μας, όπως και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η Νατοϊκή βάση στην Αλεξανδρούπολη για τον λαό της Θράκης.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη διανομή του πορίσματος που κατέθεσε το ΚΚΕ στην διακομματική-κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης.

160932ff img 20220317 141431 8ca35ffe img 20220317 141458