Με υποχρεωτική χρήση μάσκας οι παρελαύνοντες της 25ης Μαρτίου

Το πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων στην Κομοτηνή.
7-1

Στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821, στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό Covid-19, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

 • Γενικός σημαιοστολισμός των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, από της 8ης πρωινής ώρας της 23ης Μαρτίου μέχρι και τη Δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2022.
 • Φωταγώγηση όλων των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων, των ΝΠΔΔ και των Τραπεζών, καθώς και των Στρατοπέδων, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και της 25ης Μαρτίου 2022.
 • Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης, με απόδοση τιμών από άγημα και τμήμα στρατιωτικής μουσικής, την Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022 στις 8 π.μ.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

 • ώρα 08:00, έπαρση της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης, με απόδοση τιμών από δύο οπλίτες.
 • ώρα 10:30, επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης, από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα / κατάθεση στεφάνων.

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

 • ώρα 08:00, θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών.
 • ώρα 10:30, επίσημη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος / εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, κ. Κατερίνα Παπαδοπούλου.
 • ώρα 10:50, επιμνημόσυνη δέηση από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στον ανδριάντα του Εθνεγέρτη Μητροπολίτη Μαρωνείας Κωνστάντιου στον αύλειο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
 • ώρα 11:00, επιμνημόσυνη δέηση από τον μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στο Ηρώο της πόλης / κατάθεση στεφάνων / ενός λεπτού σιγή / τιμές θα αποδοθούν από άγημα και τμήμα στρατιωτικής μουσικής.
 • ώρα 12:00, παρέλαση ολιγάριθμων τμημάτων πολιτιστικών συλλόγων, της φοιτητικής και μαθητικής νεολαίας, των Σωμάτων Ελλήνων Προσκόπων και Ελληνίδων Οδηγών, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας, διάρκειας μίας ώρας, με υποχρεωτική χρήσης μάσκας από τους παρελαύνοντες, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και της οδού Ορφέως.
 • ώρα 18:10, υποστολή της Σημαίας στο Ηρώο της πόλης με μέριμνα του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood