Επιστροφή στην κανονικότητα για τα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου-Μαρώνειας Σαπών μετά από αίτημα του Ευ. Βαρνιτσιώτη στην 4η ΥΠΕ

Επιστροφή στην κανονικότητα για τα Περιφερειακά Ιατρεία του Δήμου-Μαρώνειας Σαπών μετά από αίτημα του Ευ. Βαρνιτσιώτη στην 4η ΥΠΕ.
ΒΑΡΝΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στην πλήρη επαναλειτουργία τους επανέρχονται τα περιφερειακά ιατρεία του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών, μετά από εντολή της υποδιοικήτριας της 4ης ΥΠΕ, Ειρήνης Χατζοπούλου, η οποία είχε γίνει αποδέκτης σχετικού αιτήματος από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της αντιπολίτευσης “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, Ευάγγελο Βαρνιτσιώτη.

Υπενθυμίζεται πως από τον περασμένο Οκτώβριο με απόφαση της 4ης ΥΠΕ είχε τροποποιηθεί (με προσωρινή αναστολή της εφημέρευσής τους μετά τις 3 το μεσημέρι και μέχρι το πρωί της επομένης), η λειτουργία των Περιφερειακών Ιατρείων και των Κέντρων Υγείας στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, κάτι που ζητούσαν οι Ενώσεις Νοσοκομειακών Γιατρών από την αρχή της πανδημίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Βαρνιτσιώτης αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την υποδιοικήτρια της 4ης Υ.Π.Ε κ. Χατζοπούλου διότι έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της, και εν συνεχεία σε e-mail που της απέστειλα την 09/03, με το οποίο αιτήθηκα την πλήρη επαναλειτουργία όλων των Περιφερειακών Ιατρείων του Δήμου μας καθώς και των εξυπηρετούμενων Κοινοτήτων σε αυτά, η ανταπόκριση της ήταν άμεση και με εντολή της την 10/03 προς το κέντρο Υγείας Σαπών ζήτησε να στελεχωθούν και να λειτουργήσουν όλα τα Ιατρεία του Δήμου μας. Με αυτή την απόφαση παύει η ανασφάλεια των δημοτών μας που τους δημιουργήθηκε σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας με την υπολειτουργία και σε αρκετές περιπτώσεις οικισμών με τη μη λειτουργία Ιατρείων, και επανερχόμαστε σιγά σιγά στην κανονικότητα”.
Με άλλα λόγια ο κ. Βαρνιτσιώτης ενδιαφέρθηκε και ενεργοποιήθηκε για ένα πολύ σοβαρό τοπικό ζήτημα για το οποίο προφανώς θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει η δημοτική αρχή, γεγονός που από μόνο του την εκθέτει. Συγχρόνως, η συγκεκριμένη εξέλιξη στον Δήμο Μαρώνειας-Σαπών “δείχνει” τον δρόμο και στους άλλους Δήμους να πράξουν αναλόγως, εάν βέβαια δεν έχει ληφθεί ήδη παρόμοια απόφαση και για αυτούς.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood