“Χελιδονίσματα” ξανά στην Κομοτηνή

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυζαντινού Φρουρίου αναβιώνουν μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, το δρώμενο «Χελιδονίσματα», σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και τη συμμετοχή σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
img_20190320_111405

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βυζαντινού Φρουρίου αναβιώνουν και φέτος το δρώμενο «Χελιδονίσματα» σε συνεργασία με τη ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και τη συμμετοχή σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 9:30 π.μ., οι μαθητές του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου θα ξεκινήσουν από τον χώρο του σχολείου τους και θα περιηγηθούν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τραγουδώντας τα κάλαντα της Άνοιξης με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο / ΙΚΑ / Περιφέρεια ΑΜ-Θ / Δημαρχείο / Π.Ε. Ροδόπης / Ταξιαρχία / Πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου / οδός Σοφούλη / οδός Γρηγορά / Βενιζέλου / Πλατεία Ειρήνης.

Στην οδό Γρηγορά, στο τμήμα του Βυζαντινού Φρουρίου, θα γίνει συνάντηση (ώρα 11:00) του Μουσικού Σχολείου με Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και όλοι μαζί οι μαθητές θα συνεχίσουν τη διαδρομή.

Στην Πλατεία Ειρήνης θα υπάρχει μικροφωνική εγκατάσταση και ταμπλό τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευτικούς και μαθητές για τραγούδια, απαγγελίες ποιημάτων και αναγνώσεις κειμένων σχετικών με την Άνοιξη.

"Χελιδονίσματα" ξανά στην Κομοτηνή "Χελιδονίσματα" ξανά στην Κομοτηνή "Χελιδονίσματα" ξανά στην ΚομοτηνήΦωτογραφίες αρχείου

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood