Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ

Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ.
IMG-0638

Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο, είχαν τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Σαπών ΝΔ και το Προεδρείο της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ στου δημαρχείο Σαπών.

Στη συνάντηση τα μέλη του κόμματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον δήμαρχο προβλήματα της περιοχής και τρόπους στήριξης από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Γιάννης Τζαμπάζης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πολιτική της Κυβέρνησης σε σχέση με την αντιμετώπιση επίκαιρων προβλημάτων όπως η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια και η στήριξη των οικονομικά ασθενών κοινωνικών ομάδων.
Από τα μέλη της ΔΗΜΤΟ Σαπών ΝΔ τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το φράγμα Ιασίου, τον αναδασμό της περιοχής, την ανεργία των νέων και την αστυνόμευση.
Επιπλέον, ο υπεύθυνος πρωτογενούς τομέα της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Δημήτρης Στεφάνου απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν σε προβλήματα που απασχολούν αγρότες και κτηνοτρόφους.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Σταύρος Παντελής, ο Γραμματέας Μπάμπης Παυλίδης και η υπεύθυνη Ισότητας των δύο φύλων Μαρία Καζάκου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σαπών ΝΔ Δάνος Εμμανουηλίδης, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αρριανών ΝΔ Χαλίλ Μπασή Αχμέτ, και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαππών Χαρ. Παπαδόπουλος.
Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ Με τον Ντίνο Χαριτόπουλο συναντήθηκε η ΔΕΕΠ Ροδόπης ΝΔ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood