Διέβη τον Ρουβίκωνα ο Τζανέρ Ιμάμ (;)

Τα δεδομένα και οι συγκλίνουσες πληροφορίες από πηγές των παροικούντων την Ιερουσαλήμ "βλέπουν" μια κίνηση που δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά - μάλλον το αντίθετο - τόσο από τον κ. Κυριάκο Αμούτζα, όσο και από σημαντική μερίδα χριστιανών στελεχών και παραγόντων...
Screenshot_1224

Διέβη, λοιπόν, τελικά, τον Ρουβίκωνα (;), ο κ. Τζανέρ Ιμάμ, δημοτικός σύμβουλος Ιάσμου με την παράταξη του κ. Ισμέτ Καδή, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς οτι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Το ρεπορτάζ εν όψει της εξέλιξης είναι πλούσιο. Τα δεδομένα και οι συγκλίνουσες πληροφορίες από πηγές των παροικούντων την Ιερουσαλήμ “βλέπουν” μια κίνηση που δεν αντιμετωπίζεται αρνητικά – μάλλον το αντίθετο – τόσο από τον κ. Κυριάκο Αμούτζα, όσο και από σημαντική μερίδα χριστιανών στελεχών και παραγόντων… Κι αυτό, καθώς θεωρείται, πως προκρίνοντας το πρόσωπο του κ. Τζανέρ Ιμάμ θα ενισχύσουν την εκλογιμότητά τους και θα αυξήσουν επιρροή και πρόσβαση στα της διοίκησης του Δήμου. Άλλωστε, οι κύριοι Κυρ. Αμούτζας και Τζ. Ιμάμ συνδέονται παλαιόθεν με πολιτική “συγγένεια” δεδομένου πως ο αδερφός του κ. Τζανέρ Ιμάμ, κ. Ιλχάν Ιμάμ, υπήρξε αντιδήμαρχος του κ. Αμούτζα την περίοδο 2006-2010. Ακόμη, στις εκλογές του 2010 και του 2014, όλοι στον Ίασμο γνωρίζουν πως ο κ. Τζανέρ Ιμάμ είχε στηρίξει αναφανδόν σχεδόν τον κ. Αμούτζα. Εξάλλου, οι παλαιότεροι θυμούνται οτι το 1985 ο αείμνηστος πατέρας του κ. Τζανέρ Ιμάμ, ήταν υποψήφιος νόμιμος μουφτής Κομοτηνής – είχε καταθέσει αίτηση.

Τα παραπάνω μάλιστα πολλοί τα “διαβάζουν” και στις φωτογραφίες που ανήρτησε ο κ. Αμούτζας από την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2021. Σε αυτές, ο κ. Αμούτζας, ο κ. Τζανέρ Ιμάμ, ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Παναγιώτης Σπορίκης, και ο επίσης δημοτικός σύμβουλος, της παράταξης Αμούτζα, και υποψήφιος δήμαρχος το 2006, Ανέστης Βακιάνης, ποζάρουν υπό τη λεζάντα που ερμηνεύθηκε ως “πολιτικό μήνυμα”: “Διακριτικά και μακριά από τον πρώτο δημότη του Δήμου μας, αφήνοντάς τον ΜΟΝΟ του να απολαύσει τη μοναξιά του ναρκισσισμού του”.

Στα πολιτικά πηγαδάκια, πάντως, διατυπώνονται, μία παρατήρηση και ένα ερώτημα: Αφενός το γεγονός οτι μας χωρίζει (πάρα) πολύς χρόνος από τις εκλογές, και αφετέρου το αν ο κ. Τζανέρ Ιμάμ έλαβε την απόφασή του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Ντουμπάι ή μετά την επιστροφή του…

Διέβη τον Ρουβίκωνα ο Τζανέρ Ιμάμ (;) Διέβη τον Ρουβίκωνα ο Τζανέρ Ιμάμ (;)

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood