Κλιμάκιο της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ, αποτελούμενο από τον Γιάννη Λεβέντη και τον Σπύρο Ραυτόπουλο, συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και κεντρικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και που έχουν να κάνουν μεταξύ άλλων και με τις σοβαρότατες ελλείψεις στο προσωπικό, που έχουν σαν συνέπεια την υπολειτουργία διευθύνσεων και τμημάτων της Περιφέρειας και την ελλιπή παροχή υπηρεσιών ακόμα και σε σοβαρούς τομείς για τους εργαζόμενους της περιοχής όπως στον τομέα της πολιτικής προστασίας, κ.λπ.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ κατέγραψε τις ελλείψεις και τα προβλήματα, και ταυτόχρονα εξέφρασε τη στήριξη στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων δεσμευόμενο πως σε αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις.

Επίσης, μοιράστηκε το πόρισμα που κατέθεσαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ στη διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή για την ανάπτυξη της Θράκης, και συζητήθηκαν οι θέσεις του κόμματος για την ανάπτυξη προς το συμφέρον των λαϊκών οικογενειών της περιοχής.

f568010e img 915d0221a1d00aae5da0058447bb4a70 v