Την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη Θράκη διαπίστωσε ο Ν. Παππάς

Η συντήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκη–Αλεξανδρούπολη, όπως είχε ξεκινήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει βαλτώσει, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια του τρένου να τερματίζουν στη Δράμα, και Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη να μην έχουν δει τρένο για πάνω από δύο χρόνια.
Ν. ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΠΟΛΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΟΣΕ

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ και το μηχανοστάσιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη, συνοδευόμενος από τη βουλευτή Έβρου του κόμματος, Νατάσα Γκαρά, και τον συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρο Δέδογλου.

Κατά την επίσκεψη και την  ενημέρωση που υπήρξε, διαπιστώθηκε η πλήρης εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στην περιοχή, καθώς και η δραστική μείωση έως εξάλειψη των δρομολογίων του τρένου στο σύνολο της Θράκης.

“Μια κατάσταση που συναντάται σε πολλές περιοχές της χώρας μετά το καλοκαίρι του 2019, με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη”, όπως τονίστηκε.

Η μεν συντήρηση της γραμμής Θεσσαλονίκη–Αλεξανδρούπολη, όπως είχε ξεκινήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχει βαλτώσει, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια του τρένου να τερματίζουν στη Δράμα, και Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη να μην έχουν δει τρένο για πάνω από δύο χρόνια.

Τα δε δρομολόγια εντός του Έβρου και πιο συγκεκριμένα στην (επιδοτούμενη) γραμμή «Αλεξανδρούπολη–Ορμένιο», έχουν μειωθεί από τρία την ημέρα το 2019, σε μόλις ένα την ημέρα (και αυτό μόνο τις καθημερινές) σήμερα.

«Ο σιδηρόδρομος, η Αλεξανδρούπολη και η Θράκη στο σύνολό της, πληρώνουν την απραξία των κυρίων Μητσοτάκη και Καραμανλή καθώς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Πρόκειται για μια εικόνα εγκατάλειψης, μια εικόνα που συναντάμε σε κάθε γωνιά της χώρας. Το τρένο, ένα μέσο γρήγορο, φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό για τον πολίτη, πρέπει να στηριχθεί. Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών οφείλει να φροντίσει για την επιτάχυνση της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και για την εκτέλεση των επιδοτούμενων δρομολογίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ», τόνισε ο κ. Παππάς.

Την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη Θράκη διαπίστωσε ο Ν. Παππάς Την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη Θράκη διαπίστωσε ο Ν. Παππάς Την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη Θράκη διαπίστωσε ο Ν. Παππάς Την εγκατάλειψη του σιδηροδρόμου στη Θράκη διαπίστωσε ο Ν. Παππάς

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood