Μαθητές του ΓΕ.Λ.Δ.Ε. Σαπών επισκέφθηκαν τον Ντ. Χαριτόπουλο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο τους.
IMG_20220310_103952

Τον δήμαρχο Μαρώνειας-Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο επισκέφθηκαν μαθητές του Γενικού Λυκείου Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Σαπών στο πλαίσιο του προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» στο οποίο συμμετέχει το σχολείο.

Τους εννιά μαθητές συνόδευσε ο διευθυντής του σχολείου Μιχάλης Βασιλειάδης που με την εκπαιδευτικό Σταυρούλα Αλεξιάδου είναι οι υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος «Βουλή των Εφήβων» του ΓΕΛΔΕ Σαπών.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον ψηφιακό κόσμο και τη δημοκρατία. Οι μαθητές ζήτησαν από τον κ. Χαριτόπουλο να τους ενημερώσει για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και για τον τρόπο που οι εργαζόμενοι στον Δήμο κατάφεραν να ανταποκριθούν στην εξ αποστάσεως εργασία. Επίσης, του εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους για το πώς ο σύγχρονος πολίτης μπορεί να συμμετέχει πιο ενεργά στα κοινά μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, καθώς και για το αν η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας μπορεί να ενισχύσει τη δημοκρατία.

Ο κ. Χαριτόπουλος απάντησε στα ερωτήματα των μαθητών για τον τρόπο που η πανδημία επηρέασε τη λειτουργία του Δήμου, και με αφορμή τους προβληματισμούς τους συζήτησε μαζί τους για τη Συμμετοχική και Ψηφιακή Δημοκρατία.

Μαθητές του ΓΕ.Λ.Δ.Ε. Σαπών επισκέφθηκαν τον Ντ. Χαριτόπουλο Μαθητές του ΓΕ.Λ.Δ.Ε. Σαπών επισκέφθηκαν τον Ντ. Χαριτόπουλο Μαθητές του ΓΕ.Λ.Δ.Ε. Σαπών επισκέφθηκαν τον Ντ. Χαριτόπουλο

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood