Δεξαμενές αεροπορικού καυσίμου εγκαθίστανται στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης

Δεξαμενές αεροπορικού καυσίμου εγκαθίστανται στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" της Αλεξανδρούπολης.
0308 Αποθήκη καυσίμων

Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 8-3-2022 η έγκριση εγκατάστασης σταθμού ανεφοδιασμού αεροπορικών καυσίμων της εταιρείας GISSCO A.E. εντός του χώρου του κρατικού αερολιμένα «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης.

Η εγκατάσταση αφορά την τοποθέτηση δύο εγκιβωτισμένων δεξαμενών αεροπορικού καυσίμου εντός ISO Container, χωρητικότητας τριάντα κυβικών μέτρων η καθεμία, για την εξυπηρέτηση των αναγκών του αεροδρομίου σε αεροπορικά καύσιμα.

“Πρόκειται για σημαντική εξέλιξη που επαναφέρει τον ρόλο του κρατικού αερολιμένα “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης στην ορθή κατεύθυνση λειτουργίας και εξυπηρέτησης τροφοδοσίας των αεροσκαφών διεθνών πτήσεων με καύσιμα, η οποία είχε ανασταλεί το 2018″, σημείωσε ο αντιέριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβοτς, και συμπλήρωσε: “Έκτοτε υπήρξαν, συνεχής αλληλογραφία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου με την ΕΚΟ, με τα συναρμόδια υπουργεία και με υπηρεσίες, καθώς και σειρά παρεμβάσεων του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και εμού προσωπικά, σε διαρκή συνεργασία με τοπικούς βουλευτές και τον Αερολιμενάρχη Στέλιο Ζαντανίδη. Η δρομολόγηση επίλυσης του σοβαρού αυτού θέματος επετεύχθη με την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, και την επιτάχυνση υλοποίησης από τον διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Γεώργιο Δριτσάκο”.

Πλέον απομένει τις επόμενες ημέρες η τελική αδειοδότηση της εγκατάστασης ως φορολογικές αποθήκες καυσίμων, που θα δοθεί από το Τελωνείο Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood