2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του “Δημοκρίτειου” στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς

Αξιόλογα πλασαρίσματα και για τους υπόλοιπους δέκα αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν στους αγώνες.
Screenshot_1196

Με 11 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο Α.Σ. αντιπτέρισης “Δημοκρίτειο” στους αγώνες OPEN ανδρών–γυναικών στην Πορταριά Βόλου, αποδεικνύοντας με την πολυμελή και ποιοτική αποστολή του ότι συγκαταλέγετε επάξια στις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο άθλημα.

Η Χριστίνα Μαυροματίδου που βρίσκετε σταθερά στις ψηλές θέσεις σε κάθε αγώνα που λαμβάνει μέρος, προκρίθηκε σε δύο ημιτελικούς, στο διπλό και μικτό, και πλασαρίστηκε στην οκτάδα του απλού γυναικών σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της ΠορταριάςΟ προπονητής Χαράλαμπος Ιορδάνου εκφράζει ευχαριστίες προς τους αθλητές και τα σωματεία “που συνεργαστήκαμε σε επίπεδο ζευγαριών σε διπλά και μικτά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές μας να αγωνιστούν σε περισσότερους αγώνες”.

2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της ΠορταριάςΑναλυτικά τα αποτελέσματα:

 • Χριστίνα Μαυροματίδου, 3η στο διπλό με την Άλκηστη Βασιλική Πατσαρασλή από τον ΙΑΣΩΝ Θεσσαλονίκης, 3η στο μικτό με τον Αντρέα Μπίτνερ από τον Ο.Α.Γ.Ω. Θεσσαλονίκης, και θέση 5-8 στο απλό γυναικών.
 • Μαρία Κασάπη στους 16 στο διπλό γυναικών με την Αναστασία–Λουκία Λαμπίδη από τη Λιβαδιά, στους 16 στο μικτό και στον 1ο γύρο στο απλό γυναικών.
 • Ελένη Κοκοβίδου, 1ος γύρος στο διπλό με τη Μαρίνα Μουρατίδου του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου, 2ος γύρος στο μικτό.
 • Νίκος Τζεβελεκίδης στους 8 στο διπλό με τον Αντώνη Παπάζογλου από τον Ο.Α.Γ.Ω. Θεσσαλονίκης, στους 16 στο μικτό και στο απλό ανδρών.
 • Ανδρέας Ιορδάνου στον 2ο γύρο στο μικτό με τη Γεωργία Παναγιωτακοπούλου από τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ Πύργου, στους 16 στο διπλό και στο απλό ανδρών.
 • Πολυχρόνης Δαλακούρας 2ος γύρος στο απλό και στους 16 στο διπλό ανδρών.
 • Άγγελος Καλλιγάς 1ος γύρος στο απλό και στο διπλό ανδρών με τον Δημήτρη Τσεκούρα από την ΦΕΡΕΝΙΚΗ Αττικής.
 • Χρίστος Καλλιγάς 1ος γύρος στο μικτό με την Μαρίνα Μουρατίδου του ΔΙΑ Σιδηροκάστρου, 2ο γύρο στο απλό, στους 16 στο διπλό αντρών.
 • Θανάσης Κασάπης στους 16 στο διπλό ανδρών.
 • Ευάγγελος Στρουμπής 1ος γύρος στο απλό και διπλό ανδρών.
 • Ζαχαρίας Ναούμ 1ος γύρος στο διπλό και απλό ανδρών, 2ος γύρος στο μικτό.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ15 και Κ19 που όπως όλα δείχνουν θα γίνει το σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς 2 χάλκινα μετάλλια η Μαυροματίδου του "Δημοκρίτειου" στο OPEN Αντιπτέρισης της Πορταριάς

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood