Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην Αθήνα

Οι υποδομές, τα έργα και οι χρηματοδοτήσεις που αποβλέπουν σε καίριες παρεμβάσεις για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, βρέθηκαν στην ατζέντα των επαφών του δημάρχου Αρριανών Ριτβάν Αμέτ κατά την διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα.
Screenshot_1195

Οι υποδομές, τα έργα και οι χρηματοδοτήσεις που αποβλέπουν σε καίριες παρεμβάσεις για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, βρέθηκαν στην ατζέντα των επαφών του δημάρχου Αρριανών Ριτβάν Αμέτ κατά την διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα.

Στο Πράσινο Ταμείο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ευστάθιο Σταθόπουλο αναφορικά με τα έργα που υλοποιεί ο Δήμος με χρηματοδότηση από πόρους του Ταμείου. Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η έγκριση ενός ακόμα έργου αστικής ανάπλασης με μεγάλη σημασία για την περιοχή.

Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην ΑθήναΟ δήμαρχος επισκέφθηκε τα γραφεία του δικτύου πόλεων της ΔΕΠΑΝ, μέλος του οποίου αποτελεί και ο Δήμος Αρριανών, και συμμετείχε σε τεχνική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΠΑΝ και στελέχη της Δ/νσης Προγραμματισμού. Οι δύο φορείς έχουν προγραμματίσει και υλοποιούν μια σειρά από δράσεις και έργα την τελευταία διετία και είναι σε αναμονή εγκρίσεων για προτάσεις που έχουν υποβληθεί σε διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία (Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ).

Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην ΑθήναΣτο Υπουργείο Εσωτερικών συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Μιχάλη Σταυριανουδάκη, για μια σειρά θεμάτων αναφορικά με τον αναπτυξιακό προσανατολισμό και τις χρηματοδοτήσεις που λαμβάνει ο Δήμος Αρριανών. Ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία αξιολόγησης των προτάσεων που έχει υποβάλει στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» καθώς και για άλλα υπηρεσιακά θέματα που αφορούν την λειτουργία και την ενίσχυση του Δήμου.

Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην ΑθήναΤέλος ο δήμαρχος Αρριανών συναντήθηκε με στελέχη των υπηρεσιών Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Δικτύου της Cosmote A.E. και αναλύθηκαν θέματα για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη του δικτύου στα διοικητικά όρια του Δήμου. Με την συνεισφορά της δημοτικής αρχής οδεύουν προς επίλυση ορισμένα χρονίζοντα θέματα προσβασιμότητας στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών για ορεινούς οικισμούς της περιοχής.

Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην Αθήνα Διήμερο συναντήσεων δημάρχου Αρριανών στην Αθήνα

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood