Έπαθαν…Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ Ιμάμ

Με βίντεο και φωτογραφίες τους που ανήρτησαν...κατά ριπάς στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται δημοσίως τις ανέμελες στιγμές που περνούν μετά των συζύγων τους σε εξωτικό ταξίδι στο Ντουμπάι.
275060066_261493902843933_332826938659987374_n
Αλγεινή εντύπωση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες, και εισπράττουν αρνητικά σχόλια, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, του Δήμου Ιάσμου, κ. Ερκάν Κιντς, και ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης της αντιπολίτευσης του κ. Καδή Ισμέτ, κ. Τζανέρ Ιμάμ.
Με βίντεο και φωτογραφίες τους που ανήρτησαν…κατά ριπάς στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράζονται δημοσίως τις ανέμελες στιγμές που περνούν μετά των συζύγων τους σε εξωτικό ταξίδι στο Ντουμπάι (όπως έκανε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς από το “μαγικό Μαλιμπού” δεχόμενος επίσης “βροχή” αρνητικών σχολίων).
Έπαθαν...Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ ΙμάμΣυγχωριανοί, συνδημότες και ψηφοφόροι τους, απορούν με δυσφορία αλλά και θυμό, και αναρωτιούνται: “Καλά, εδώ ο κόσμος πεινάει, στην Ουκρανία κόσμος πεθαίνει και ξεριζώνεται, κι αυτοί καλοπερνούν και κάνουν και επίδειξη;”.
Μάλιστα τα… “σκάγια” παίρνουν και τους επικεφαλής των παρατάξεών τους – “να τους χαίρονται”, είναι το πιο ευγενικό σχόλιο που ακούγεται.
Αναμφίβολα είναι δικαίωμα του καθενός το πώς θα ζήσει τη ζωή του. Όμως αναμφίβολα επίσης τα δεδομένα αλλάζουν όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα και αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι επιφορτισμένοι να εργάζονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών τους. Μια καθημερινότητα που μαστίζεται από τη συνεχιζόμενη ακρίβεια, μια καθημερινότητα που αναγκάζει ολοένα και περισσότερα νοικοκυριά να σφίγγουν το ζωνάρι για τα βγάλουν πέρα. Και αναμφίβολα επίσης, αυτές τις μέρες που όλος ο πλανήτης γίνεται μάρτυρας των δραματικών συνεπειών του πολέμου στην Ουκρανία, λίγη ενσυναίσθηση σίγουρα δεν βλάπτει…
Εδώ που τα λέμε, λοιπόν, ο κόσμος μάλλον δεν έχει άδικο.
Και αλήθεια, τι έχει να πει ο κατά τα άλλα αυστηρός και λαλίστατος Δήμαρχος, κ. Οντέρ Μουμίν; Τι έχει να πει και ο κ. Καδή Ισμέτ; Θα…τους τραβήξουν τουλάχιστον το αυτί;
Έπαθαν...Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ Ιμάμ Έπαθαν...Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ Ιμάμ Έπαθαν...Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ Ιμάμ Έπαθαν...Τσιτσιπά, οι Ερκάν Κιντς και Τζανέρ Ιμάμ
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood