Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς

Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς.
IMG_20220226_103517

Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης τελέστηκε το Ετήσιο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν στον περιορισμό της διασποράς του covid 19.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ν. Ροδόπης ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος και ΙΛΧΑΝ Αχμέτ, ο εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ Ιωάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Π.Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης, ο εκπρόσωπος της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της ΧΧΙ Τ.Θ.Τ. Ταξίαρχος ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Αντώνιος, ο εκπρόσωπος της 29ης Μ/Π ΤΑΞ.ΠΖ Αντισυνταγματάρχης ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Αρχιπύραρχος ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ Κωνσταντίνος, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Ε.Α. Α.Μ.Θ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Παναγιώτης και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Ροδόπης «Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ» κ. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ Πέτρος, ο Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Ροδόπης ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) ΠΑΠΠΑΣ Βασίλειος και η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Ροδόπης ΣΚΕΥΑ Ζωή.

Ακολούθησε ομιλία της Προέδρου της Ένωσής μας ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα και προσκλητήριο των πεσόντων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από την Πρόεδρο της Ε.Α.Υ. Ροδόπης ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα και τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Ροδόπης Ταξίαρχο ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ.

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και με τη λήξη αυτής όλοι οι παρευρισκόμενοι εναπόθεσαν από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, σε ένδειξη σεβασμού της θυσίας και της μνήμης των Ηρώων.

Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου.

“Οι 139 νεκροί και οι χιλιάδες τραυματίες αστυνομικοί από το 1984 έως και σήμερα, είναι ο τραγικός απολογισμός που πρέπει να προβληματίσει κάθε αρμόδιο και υπεύθυνο από πλευράς  Πολιτείας και αναγνωριστεί επιτέλους το αυτονόητο, η Επικινδυνότητα δηλαδή του αστυνομικού επαγγέλματος”, τονίστηκε μεταξύ άλλων.

Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς Κομοτηνή: Τρισάγιο για τους πεσόντες στο καθήκον αστυνομικούς

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood