Γερμανικός στρατός στα ανατολικά για πρώτη φορά από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Γερμανικός στρατός στα ανατολικά για πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Screenshot_1155

Ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε μια βαρυσήμαντη ομιλία του στο γερμανικό κοινοβούλιο ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία θα στείλει ένοπλες δυνάμεις στα Ανατολικά, μαχητικά αεροσκάφη και στρατιωτικό προσωπικό στις χώρες γύρω από την Ουκρανία, και πλοία στη Βαλτική έξω από τη Ρωσία και τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Και το κυριότερο: Ανακοίνωσε εξοπλιστικό πρόγραμμα 100 δισ. ευρώ για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να μπορεί να αντιμετωπιστεί η Ρωσία και μαζί με τη Γαλλία θα αναπτυχθούν νέα μαχητικά αεροσκάφη και drones, κοινά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, μάλλον θα προμηθευτούν και F-35, ενώ θα προχωρήσει και στην ενεργειακή απεξάρτηση της χώρας (το ερώτημα είναι πώς…), και θα κατασκευάσει δύο τερματικούς σταθμούς για εισαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), προφανώς από το Κατάρ και το…κοινό κοίτασμα με το Ιράν!

Πρόκειται ουσιαστικά για καταπάτηση των όσων έχουν συμφωνηθεί μετά τον Β’ Π.Π. για τη Γερμανία και ειδικά στη Συμφωνία Γκορμπατσόφ και Κολ, και αναμένεται η ρωσική απάντηση.

Όπως σχολιάζεται, “οι Γερμανοί ξανάρχονται για τη ρεβάνς του Β’ Π.Π. και η Ρωσία βρίσκεται ενώπιον της ιστορικής απειλής της και πάλι, ενώ η Γερμανία επιστρέφει στην «αγκαλιά» των ΗΠΑ πολλαπλώς”.

πηγή

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood