Μιχάλης Βασιλειάδης: “Με λύπη και θυμό διάβασα την ανακοίνωση του κ. Ιωάννου”

Μιχάλης Βασιλειάδης: "Με λύπη και θυμό διάβασα την ανακοίνωση του κ. Ιωάννου".
79be4466-screenshot-799

Ο δημοτικός σύμβουλος Μαρώνειας-Σαπών, επικεφαλής της παράταξης “Ενότητα-Ελπίδα-Αλλαγή”, Μιχάλης Βασιλειάδης, απαντώντας στον επικεφαλής της παράταξης “Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών”, Απόστολου Ιωάννου, σχετικά με την αναφορά του τελευταίου στο πρόσωπό του, στην απάντησή του στον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο, αναφέρει:

Με λύπη και θυμό διάβασα την ανακοίνωση του κυρίου Ιωάννου σχετικά με την απάντησή του σε δηλώσεις του Δημάρχου Μαρώνειας-Σαπών, όπου αναφέρει το όνομά μου σχετικά με τη Βοήθεια αδύναμων οικονομικά δημοτών, λόγω της ενεργειακής κρίσης με το σχετικό: πρόταση του κου Βασιλειάδη, την οποία ο κος Βασιλειάδης καταψήφισε!. Να τον απαντήσουμε ότι το ψήφισμα που κατατέθηκε με τον συνάδελφο μου Παπαδόπουλο Παναγιώτη είχε ως σκοπό να γίνει ο αγώνας κεντρικά και να ενταχθούν όλοι οι συνδημότες/σες μας στο επίδομα θέρμανσης από το κεντρικό κράτος (άλλωστε είναι ευθύνη του κράτους) και όχι από το Δήμο.  Είμαστε περήφανοι που το θέμα έφθασε στα αρμόδια γραφεία (πρωθυπουργού, υπουργών, βουλευτών) αλλά και στη βουλή όπου κατατέθηκε και σχετική επερώτηση.

Ο κύριος Ιωάννου απλά θέλει να δικαιολογήσει την επικίνδυνη στάση του διότι σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις δεν ψήφισε (η παράταξή του) ως κατεπείγον το θέμα ψηφίσματος που προτείναμε και χάθηκε πολύτιμος χρόνος ώστε να παλέψουμε για να λυθεί πολιτικά το θέμα. Πάμε τώρα στην πρότασή του η οποία κατατέθηκε ως «ελιγμός» στην πρότασή μας. Δυστυχώς ο κύριος Ιωάννου με επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθεί να καλύψει το πολιτικό κενό του και την αδυναμία του να θέτει προτάσεις και θέσεις για το καλό των συνδημοτών του. Η πρόταση για αύξηση των 6000 ευρώ στον κωδικό 00-6733 για προμήθεια καυσόξυλων και βιομάζας πέλλετ δυστυχώς δεν καλύπτει στο σύνολό της όλους τους κατοίκους των οικισμών του Δήμου μας. Και αυτό διότι σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει να βάλουμε τα οικονομικά όρια τα οποία θα χορηγούν το βοήθημα και δεν θα ξεπερνούν τις 5000 ή 6000 ευρώ ετησίως οικογενειακού εισοδήματος ενώ με την δική μας πρόταση-ψήφισμα το επίδομα θέρμανσης δίνεται σε άτομα με ατομικό εισόδημα 12000 ευρώ ετησίως, και εισόδημα έως 20000 ευρώ σε ζευγάρια αυξημένο κατά 3000 ευρώ για κάθε παιδί. Ερωτάται ο κύριος Ιωάννου με ποια πρόταση είναι τώρα? Την δική του ή την δική μας?

Τέλος ο κύριος Ιωάννου κρύβει ότι σε όλες τις μελέτες που πραγματοποιήθηκαν ενώ ήταν αντιδήμαρχος, αυτός που τελικά πρότεινε και πίεζε στην υλοποίηση των όλων μελετών και έργων ήταν ο Δήμαρχος της τότε περιόδου συνάδελφος εκπαιδευτικός Ιωαννάκης Ηλίας. Εν κατακλείδι ας μας πει ο κύριος Ιωάννου επί θητείας του ως αντιδήμαρχος, όλες οι γεωτρήσεις που έγιναν υπό την εποπτεία του, σε ποια σημεία του Δήμου μας έγιναν.

Οι δημότες και συνδημότισσές μας ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα!!!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood