ΚΚΕ Ροδόπης: “Δεν επιτρέπουμε ΠΟΥΘΕΝΑ τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” να χύνουν τον δηλητήριό τους”

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Ροδόπης με αφορμή την εμφάνιση και στην Κομοτηνή μελών της ακροδεξιάς ομάδας που αυτοαποκαλείται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”. 
Screenshot_1149

Με αφορμή την εμφάνιση και στην Κομοτηνή μελών της ακροδεξιάς ομάδας που αυτοαποκαλείται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, το ΚΚΕ Ροδόπης σε ανακοίνωσή του τονίζει: 

“Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου ομάδα περίπου 25 ατόμων της ακροδεξιάς ομάδας που αυτοαποκαλείται “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” έκανε την εμφάνισή της και στην Κομοτηνή.

Θυμίζοντας τάγματα εφόδου, μετακινούνταν σε κεντρικούς δρόμους της πόλης τραμπουκίζοντας συμπολίτες μας που φορούσαν μάσκα για την προστασία τους από την εξάπλωση της πανδημίας.

Η συγκεκριμένη ομάδα βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο Σουφλί του Έβρου επιχειρώντας διενέργεια αυτόκλητων ελέγχων για τη νομιμότητα των εμπόρων σε λαϊκή αγορά, εστιάζοντας σε όποιον έκριναν “ξένο”, ενώ όπως καταγγέλθηκε προχώρησαν και σε χειροδικίες.

Μέλη του συγκεκριμένου ακροδεξιού μορφώματος ήταν που προχώρησαν πέρυσι σε απαράδεκτη επίθεση στον διευθυντή Γυμνασίου στο Αιγίνιο Πιερίας.

Η άρνηση της μάσκας και των εμβολίων που επικαλούνται, είναι το όχημα μέσα από το οποίο προσπαθούν να περάσουν φασιστικές αντιλήψεις και πρακτικές.

Καταδικάζουμε τη νέα πρόκληση της συγκεκριμένης ομάδας, ενώ καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, της οποίας οι ευθύνες είναι τεράστιες, αφού επιτρέπει σε τέτοια φασιστικά μορφώματα να δρουν ανενόχλητα, την ίδια ώρα που επιστρατεύει τα ΜΑΤ σε εργαζόμενους και βιοπαλαιστές αγρότες, ενώ, θεωρεί υπόπτους τέλεσης εγκληματικών πράξεων αγωνιστές φοιτητές διότι κρατούν στο χέρι μπογιές και πινέλα!

Η καλύτερη απάντηση στους φασίστες είναι η πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στο σύστημα που τους γεννά. Απομονώνουμε τέτοιες φωνές, δεν επιτρέπουμε να χύνουν το φασιστικό-ρατσιστικό τους δηλητήριο στα σχολεία, τις σχολές, τις γειτονιές, ΠΟΥΘΕΝΑ!”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood