Με αυστηρή τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Ροδόπης έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτά του υπό τις ευλογίες του π. Χρυσοβαλάντη Δήμου στην Πολιτιστική Κυψέλη της παλιάς καπναποθήκης Κομοτηνής.

Ο Γραμματέας και χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, Αργύρης Μπίστας, ευχαρίστησε τα μέλη και τους χορευτές του Συλλόγου που έδωσαν το παρών, και αναφέρθηκε στη σημασία της συλλογικότητας σημειώνοντας χαρακτηριστικά: “Με τη συλλογικότητα καταφέρνουμε να μοιραστούμε την ευαισθησία, την τρυφερότητα, τη διάθεση προσφοράς, τον προβληματισμό, την πίστη μας στην κοινωνική αλληλεγγύη, και το κυριότερο, να τα μετατρέψουμε σε πράξη και αποτέλεσμα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε καθένας μόνος, είναι ασφαλώς σημαντικό, αλλά όταν συγκρίνεται με τις συνολικές ανάγκες που υπάρχουν σε έναν χώρο, φαίνεται ανεπαρκές”.

[PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά τουΕυχήθηκε, δε, “σύντομα να ξεπεραστεί ο εφιάλτης της πανδημίας και να πάρει πίσω ο κόσμος τη ζωή του”, και ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν, την πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου, το πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής Νίκο Σωτηρακόπουλο, τον πρόεδρο του Συλλόγου Σαρακατσάνων Γιώργο Νάκο, τον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Δημήτρη Λουρίκα, την επιστημονική συνεργάτιδα του Δήμου Κομοτηνής Σοφία Μενεσελίδου.

[PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά τουΣτον χώρο λειτούργησε έκθεση με θέμα την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, καθώς σήμερα 21 Φεβρουάριο 2022 συμπληρώνονται 109 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Το “φλουρί” βρέθηκε στο κομμάτι της Αναστασίας Κατικά η οποία έλαβε ως δώρο ένα βιβλίο της Ηπείρου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε μπουφέ με εδέσματα που ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου, και ολοκληρώθηκε με πρόβα χορών από όλη την Ελλάδα.

[PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του [PICS] Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ροδόπης έκοψε τη Βασιλόπιτά του