Ο Ντ. Χαριτόπουλος συνεχάρη τους πανελληνιονίκες μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών

Με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών που κατέκτησαν ανάμεσα σε 400 συμμετοχές το Α’ βραβείο στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022 που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.
ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ

Με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών που κατέκτησαν ανάμεσα σε 400 συμμετοχές το Α’ βραβείο στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022 που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνών υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος.

Ο Ντ. Χαριτόπουλος συνεχάρη τους πανελληνιονίκες μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου ΣαπώνΟ Δήμαρχος, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, εξέφρασε τα “αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας της τοπικής κοινωνίας για τη μεγάλη επιτυχία των νεαρών μαθητών”, γεγονός που όπως τόνισε “αποδεικνύει ότι ο τόπος εκπαιδεύει τους μελλοντικούς επιστήμονες που θα αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις του μέλλοντος και θα συμβάλουν στην ευημερία και ασφάλεια της περιοχής”.

Ο Ντ. Χαριτόπουλος συνεχάρη τους πανελληνιονίκες μαθητές του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου ΣαπώνΟ Δήμαρχος δώρισε στους βραβευμένους νεαρούς συμπολίτες του φάκελο με έντυπα του Δήμου και υγειονομικό υλικό, και στους εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν τόμο με κείμενα για τη συμβολή της Θράκης στους απελευθερωτικούς αγώνες του Έθνους και αναμνηστικό πάπυρο συγχαρητηρίων.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood