Λάβρος Πολάκης: “Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο”

Τη σφοδρή αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη έχουν προκαλέσει τρία άρθρα του σημερινού Κυριακάτικου Τύπου. Πρόκειται για το άρθρο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην "Καθημερινή", με τίτλο "Η ανάγκη επιστροφής στα πρωτογενή δημοσιονομικά πλεονάσματα", για το Editorial της εφημερίδας "Το Βήμα" υπό τον τίτλο "Το μόνο αντίδοτο", και για το άρθρο του Γιώργου Χ. Παπαγεωργίου στο "Πρώτο Θέμα" με τίτλο "Η οικονομία μπαίνει σε νέα πίστα, αλλά είναι δυσκολότερη".
Screenshot_1083

Τη σφοδρή αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη έχουν προκαλέσει τρία άρθρα του σημερινού Κυριακάτικου Τύπου.

Πρόκειται, για το άρθρο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην “Καθημερινή”, με τίτλο “Η ανάγκη επιστροφής στα πρωτογενή δημοσιονομικά πλεονάσματα”, για το Editorial της εφημερίδας “Το Βήμα” υπό τον τίτλο “Το μόνο αντίδοτο”, και για το άρθρο του Γιώργου Χ. Παπαγεωργίου στο “Πρώτο Θέμα” με τίτλο “Η οικονομία μπαίνει σε νέα πίστα, αλλά είναι δυσκολότερη”.

Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο"Ο Π. Πολάκης, παρατηρεί, σχολιάζει και διαμηνύει:

“Άρχισαν πάλι οι γνωστοί «οικονομικοί αναλυτές και παπαγάλοι του Μαξίμου», μαζί και με τον αρχιτραπεζίτη Στουρνάρα, να στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο και να υπονομεύουν από τώρα τη νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται…

Πάλι πρωτογενή πλεονάσματα, «τουλάχιστον 2% και πάνω», δηλαδή νέο μνημόνιο (άρθρο Στουρνάρα που αντιγράφουν διάφοροι).
Θέλουν αποστομωτική απάντηση από τώρα!
Έφαγαν ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε με τις απ’ ευθείας αναθέσεις των 13 δισ., δανείστηκαν άλλα 45 δισ., ξεκοκάλισαν μέρος από το μαξιλάρι των 37 δισ., στο όνομα της πανδημίας που ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ξεπούλησαν την επικουρική χρεώνοντάς μας 75 δισ. για τα επόμενα 25 χρόνια αν δεν καταργηθεί ο νόμος, πούλησαν τη ΔΕΗ και τα δίκτυα και το ρεύμα πήγε 200% πάνω σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά, και τώρα που ΦΕΥΓΟΥΝ κραδαίνουν πάλι τους «δημοσιονομικούς κινδύνους», την «αποσταθεροποίηση», την «κρίση που επανακάμπτει», για να μας ετοιμάσουν το κουστούμι, δηλαδή τον κορσέ, της επόμενης μέρας!
ΟΧΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.
Η διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. θα είναι με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις για μείωση και παραγραφή του χρέους που δημιούργησε η πανδημία, για αλλαγή του πλαισίου που θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα του Ταμείου Σταθερότητας και Ανάπτυξης, για τη νέα ΚΑΠ, και όχι ξανά για νέο μνημόνιο!
Η επανάληψη της ιστορίας που επέβαλλε ο Σόιμπλε από το 2010, θα υπερβεί κάθε όριο κοινωνικής ανοχής και σταθερότητας!”.

Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο" Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο"Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο"Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο" Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο" Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο"

Λάβρος Πολάκης: "Στρώνουν το έδαφος για νέο μνημόνιο"

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood