“Επιχείρηση, Γη της Επαγγελίας”, ονόμασαν μέλη του Κόμματος για τα Ζώα, την ενέργειά τους να αγοράσουν τέσσερις προβατίνες από έναν κτηνοτρόφο στην Αττική και να τις μεταφέρουν σε καταφύγιο στην Εύβοια όπου όπως τονίζουν «θα ζήσουν ευτυχισμένες και ελεύθερες έως το τέλος της ζωής τους γλιτώνοντας τον συνωστισμό της στάνης, το μαχαίρι του σφαγείου και φυσικά την τελική κατάληξη στο πιάτο των “καλοφαγάδων”».

“Ακτιβιστές σώζουν από το σφαγείο τέσσερις προβατίνες!”, είναι ο τίτλος που έδωσαν στην πανηγυρική ανακοίνωσή τους, υπογραμμίζοντας πως “τo ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα ξεχωρίζει από πολλές απόψεις, με πρώτη, οτι ασχολείται κυρίως με τα δικαιώματα των ζώων!”.

Επισημαίνουν, δε, πως η παραπάνω δράση υλοποιήθηκε με την αξιοποίηση χρημάτων από τις συνδρομές των μελών και των φίλων του κόμματος, ενώ προσθέτουν: “Βέβαια, εκατομμύρια άλλα ζώα «έμειναν πίσω». Αλλά τα τέσσερα «κορίτσια» μπορεί να οδηγούν ένα μεγάλο ρεύμα τέτοιων απελευθερώσεων στο μέλλον… Ίδωμεν!”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα:

«Σύμφωνα με το καταστατικό του ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα, ένα σημαντικό μέρος των εσόδων από τις συνδρομές των μελών μας δαπανάται απ’ ευθείας για το καλό συγκεκριμένων ζώων. Έτσι αγοράσαμε από έναν κτηνοτρόφο που αποσύρεται από αυτή τη δραστηριότητα τέσσερις προβατίνες και τις γλιτώσαμε από το σφαγείο! Μας κάνει πιο χαρούμενες/νους η σκέψη πως αυτά τα ζώα δεν θα αντικατασταθούν από άλλα και έτσι δεν θα συνεχιστεί ο φαύλος κύκλος της αναπαραγωγής και σφαγής τους. Τα σωσμένα ζώα θα ζήσουν τώρα όλη την υπόλοιπη ζωή τους σε ένα φιλόξενο χώρο στην Εύβοια, όπου θα φιλοξενηθούν με αγάπη και φροντίδα. Μάλιστα, τα ζώα που ήδη κατοικούν εκεί, γάτες, κότες και σκύλοι, τα υποδέχτηκαν με χαρά (ναι, ακόμα και οι γάτες!), και τα ενσωμάτωσαν αμέσως στην παρέα τους! Για αυτές τις τέσσερις προβατίνες λοιπόν, τα βάσανα τελείωσαν. Πόσα ακόμα ζώα όμως έμειναν πίσω… Σαν Κόμμα για τα Ζώα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συντέλεσαν ώστε να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη διάσωση! Μακάρι να έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε πολλά ακόμα ζώα από τα κάτεργα της κτηνοτροφίας!» Περισσότερες πληροφορίες: info@animalpolitics.gr“.

Κόμμα για τα Ζώα: Η διάσωση τεσσάρων προβατίνων από...τον συνωστισμό της στάνης και το σφαγείο Κόμμα για τα Ζώα: Η διάσωση τεσσάρων προβατίνων από...τον συνωστισμό της στάνης και το σφαγείο Κόμμα για τα Ζώα: Η διάσωση τεσσάρων προβατίνων από...τον συνωστισμό της στάνης και το σφαγείο Κόμμα για τα Ζώα: Η διάσωση τεσσάρων προβατίνων από...τον συνωστισμό της στάνης και το σφαγείο Κόμμα για τα Ζώα: Η διάσωση τεσσάρων προβατίνων από...τον συνωστισμό της στάνης και το σφαγείο