ΚΚΕ Ροδόπης: “Εδώ και τώρα να αυξηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς την πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής για να μη στοιβάζονται οι φοιτητές!”

Την αύξηση των δρομολογίων των λεωφορείων από και προς την πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής για να μη στοιβάζονται οι φοιτητές, και την εξασφάλιση θέρμανσης στις αίθουσες στις οποίες πραγματοποιούνται οι εξετάσεις, απαιτεί η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ,
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΠΘ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Την αύξηση των δρομολογίων των λεωφορείων από και προς την πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής για να μη στοιβάζονται οι φοιτητές, και την εξασφάλιση θέρμανσης στις αίθουσες στις οποίες πραγματοποιούνται οι εξετάσεις, απαιτεί η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ με ανακοίνωσή του η οποία έχει ως εξής:

“Πάρτε τώρα μέτρα για την υγεία μέσα στα πανεπιστήμια!

Μπορεί τα κρούσματα στη Ροδόπη να έχουν εκτοξευθεί, αυτό όμως δεν λέει και κάτι για την κυβέρνηση και τις πρυτανικές αρχές του ΔΠΘ που συνεχίζουν να υλοποιούν το «Πρωτόκολλο της κορωνο-εξεταστικής», με τους φοιτητές να στοιβάζονται σαν σαρδέλες στα λεωφορεία (όσοι χωράνε, οι υπόλοιποι αναγκάζονται να πληρώνουν απ’ την τσέπη τους ταξί), για να καταλήξουν να δώσουν μάθημα με τα μπουφάν σε κρύα αμφιθέατρα, όπως συμβαίνει συχνά στη Νομική Κομοτηνής.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση και το κράτος λειτουργούν με τεράστια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα αν πρόκειται για τα συμφέροντα και τα κέρδη των λίγων, ενώ αν πρόκειται για τις ανάγκες και την υγεία των πολλών, αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.

Τα παραδείγματα αναρίθμητα. Σε ό,τι αφορά την Παιδεία, αυτά είναι τα αποτελέσματα της ελλιπούς χρηματοδότησης τα οποία τα βιώνουν οι φοιτητές καθημερινά και στις σχολές τους και στις φοιτητικές εστίες, με τα σοβαρά προβλήματα για τα οποία πρόσφατα το ΚΚΕ έκανε και ερώτηση στη Βουλή. Την ίδια στιγμή βέβαια η κυβέρνηση δαπανά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την εκπαίδευση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, η οποία δεν πρόκειται να μπει στα πανεπιστήμια, καθώς οι φοιτητές με την πάλη τους μέσα απ’ τους συλλόγους τους θα την εμποδίσουν!

Οι φοιτητές δεν έχουν να περιμένουν τίποτα απ’ αυτό το εχθρικό για τις ανάγκες τους κράτος, που παραμένει εχθρικό παρά τις κυβερνητικές εναλλαγές! Η ελπίδα βρίσκεται στην οργάνωση του αγώνα τους, στο ανέβασμα της συζήτησης, της οργάνωσης και της διεκδίκησης μέσα απ’ τις συνελεύσεις των συλλόγων τους, μιας και έχει αποδειχθεί πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ότι «μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό». Σε αυτήν την κατεύθυνση δίνουν όλες τους δυνάμεις η ΚΝΕ και το ΚΚΕ!  

Εδώ και τώρα, να:

  • Αυξηθούν τα δρομολόγια από και προς την πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής για να μη στοιβάζονται οι φοιτητές!
  • Να εξασφαλίζεται ότι θα είναι ζεστές οι αίθουσες στις οποίες πραγματοποιούνται οι εξετάσεις!”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood