Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εξοπλισμός για το Ειδικό Σχολείο και το ΕΕΕΕΚ του Δήμου Κομοτηνής

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ο εξοπλισμός για το Ειδικό Σχολείο και το ΕΕΕΕΚ του Δήμου Κομοτηνής.
946649dc-eidiko-scholeio-komotinis

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχτηκε ο Δήμος Κομοτηνής την ένταξη της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Υποδομές ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και ενίσχυσης της Κοινωνικής συνοχής».

Η διεκδίκηση της χρηματοδότησης είχε αποφασιστεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου (θυμηθείτε εδώ).

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και η συνολική δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 358.234 ευρώ.

Με την παρούσα Πράξη θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια:

1) Απαραίτητου εξοπλισμού φυσιοθεραπείας-αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής, καθώς και άλλου ειδικού εξοπλισμού για παιδιά με κινητικά προβλήματα, για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο του Δήµου Κομοτηνής, από το 1ο υποέργο: Ειδικά καθίσματα, σύστημα καθίσματος αυτοκινήτου με ιμάντες, βοήθημα βάδισης, ειδικά τρίκυκλα για παιδιά με ειδικές ανάγκες από 4,5 ετών και 8 ετών, ειδικά μαξιλάρια, στρώματα φυσικοθεραπείας, ρολά φυσικοθεραπείας, μπάλες φυσικοθεραπείας, τραμπολίνο, διάφορες κούνιες, διαδραστικός προβολέας δαπέδου, διάφορα μπαλάκια, ειδικό σύστημα γερανού για βάδιση και γιλέκο βάδισης κ.ά. όπως περιγράφονται στην σχετική μελέτη.

2) Δύο λεωφορείων 15 θέσεων και 2 θέσεων αμαξιδίων ΑΜΕΑ για την εξυπηρέτηση των παιδιών που φοιτούν στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο και στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Υφαντών του Δήµου Κομοτηνής.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης, δήλωσε: «Η προμήθεια των λεωφορείων είναι καθοριστικής σημασίας για την άνετη μεταφορά των μαθητών, δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στους ίδιους και τις οικογένειές τους. Επίσης, ο εξοπλισμός φυσιοθεραπείας, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής για το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο-Νηπιαγωγείο θα βελτιώσει την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και θα αναβαθμίσει τη μέριμνα προς τους μαθητές».

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood