Νέο φορτωτή-εκσκαφέα απέκτησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής

Το μηχάνημα έργου θα εξυπηρετήσει πολλές πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες υπηρεσιών του Δήμου (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών).
IMG20220207115730

Έγινε σήμερα από τον Δήμο Κομοτηνής η παραλαβή φορτωτή εκσκαφέα στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Το μηχάνημα έργου θα εξυπηρετήσει πολλές πάγιες αλλά και έκτακτες ανάγκες υπηρεσιών του Δήμου (Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών), σε εργασίες συντήρησης-επισκευής του οδικού δικτύου (αποχιονισμοί, άρση φερτών υλικών, καθαρισμοί αγωγών-ομβρίων, κ.λπ.), και γενικότερα τεχνικών έργων και υποδομών. Επίσης θα χρησιμεύσει σε καθαρισμούς δημοτικών εκτάσεων από απόβλητα εντός και εκτός της Κομοτηνής καθώς επίσης των οικισμών. Πρόκειται για μια ακόμη προμήθεια που συμβάλλει στην ανανέωση του στόλου των οχημάτων του Δήμου που μετρούν πάνω από είκοσι χρόνια ζωής.

Το μηχάνημα αγοράστηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόφημος ΙΙ» και είναι ένα από τα τρία που αποκτά ο Δήμος μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα – αρχικά παρελήφθη ένα σάρωθρο και σε λίγες μέρες θα παραληφθεί και πλυντήριο κάδων.

Η προμήθειά του έγινε μέσα από ηλεκτρονικό διαγωνισµό και η αξία του φορτωτή ανέρχεται σε 105.276 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Νέο φορτωτή-εκσκαφέα απέκτησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής Νέο φορτωτή-εκσκαφέα απέκτησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood