Μητσοτάκης: “Τα σχέδια μας είναι πολύ φιλόδοξα για να χωρέσουν σε μία τετραετία”

"Όταν έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας, θα συγκρίνουμε αυτή την τετραετία με την προηγούμενη τετραετία, και να μιλήσουμε και για την επόμενη τετραετία, γιατί το έργο μας δεν σταματάει".
MITSOTAKIS-KYRIAKOS-MINIMA-scaled

“Τα σχέδια μας είναι πολύ φιλόδοξα για να μπορούν να χωρέσουν σε μία τετραετία”, τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε συνάντηση με βουλευτές, κομματικά στελέχη και τοπικούς παράγοντες, που είχε στη Θεσσαλονίκη.

Μητσοτάκης: "Τα σχέδια μας είναι πολύ φιλόδοξα για να χωρέσουν σε μία τετραετία"

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων επεσήμανε:

  • “Θα επιμείνω πάρα πολύ να μην ξεφύγουμε από αυτή την πορεία μας. Όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω στο 2012, η Ελλάδα του 2022 τους έχει γυρίσει την πλάτη, διότι έχουμε μάθει από τα παθήματά μας ως χώρα, θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, θέλουμε να προοδεύσουμε, θέλουμε να ανοίξουμε μία καινούργια αναπτυξιακή σελίδα για τον τόπο. Αυτή είναι η πολιτική της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αυτή την πολιτική συνεχίζουμε ως Νέα Δημοκρατία, και αυτή την πολιτική οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι μας απαρέγκλιτα.
  • Δεν μας ενδιαφέρουν οι στείρες αντιπαραθέσεις. Το τελευταίο το οποίο θέλουν να ακούν σήμερα οι πολίτες από την κυβέρνηση, είναι οι τοξικές αντιπαραθέσεις οι οποίες οδηγούν νομοτελειακά και σε μία αποστροφή από την πολιτική. Δεν είναι αυτή η πολιτική την οποία εμείς εκφράζουμε. Δίνουμε έμφαση πρώτα και πάνω από όλα στο αποτέλεσμα. Θέλουμε να βελτιώνουμε καθημερινά τις ζωές των συμπολιτών μας. Κι έχουμε ένα εξαιρετικά πλούσιο έργο, όχι για να συγκρινόμαστε με τους προηγούμενους, αλλά για να αναμετριόμαστε με τις προκλήσεις του παρόντος και τις ευκαιρίες του μέλλοντος.
  • Όταν έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας, θα έρθουμε να παρουσιάσουμε το κυβερνητικό μας έργο, να συγκρίνουμε αυτή την τετραετία με την προηγούμενη τετραετία, και να μιλήσουμε επίσης και για την επόμενη τετραετία, γιατί το έργο μας δεν σταματάειΤα σχέδια μας είναι πολύ φιλόδοξα για την Ελλάδα που οραματιζόμαστε για να μπορούν να χωρέσουν σε μία τετραετία”.
Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood