Τον Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής

Ο βουλευτής στηρίζει τα αιτήματά τους.
Screenshot_1021

Τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρη Χαρίτου επισκέφθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής, και συζήτησαν μαζί του θέματα κτιριακών υποδομών, προβλήματα που ανέκυψαν με την πανδημία, καθώς και την ανάγκη αναβάθμισης της λειτουργίας του.

Ο βουλευτής ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους του συλλόγου ότι το σχολείο προσδοκά να βελτιώσει τις κτιριακές υποδομές του και να προχωρήσει στην ψηφιακή αναβάθμισή του μέσω προγραμμάτων που είναι σε εξέλιξη από τον Δήμο Κομοτηνής.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ανάγκη ανάπλασης της εισόδου και κυρίως του χώρου εστίασης, ψυχαγωγίας και απασχόλησης των μαθητών, με την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού. Έργο, για την υλοποίηση του οποίου ο σύλλογος αναζητά πόρους και ζητά την συνδρομή της Πολιτείας και των τοπικών αρχών.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου ενημέρωσαν τον βουλευτή και για το γεγονός ότι μολονότι πολύ πρόσφατα στο σχολείο έγινε η τοποθέτηση αναπληρωτών καθηγητών ειδικοτήτων, ακόμη καθυστερεί η τοποθέτηση καθηγητή παραδοσιακού οργάνου, όπως της γκάιντας, ενώ διαθέτει την υποδομή για τη διδασκαλία του.

Αναφορά έγινε επίσης στο γεγονός ότι παρ’ ότι τηρούνται οι οδηγίες για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, ένα μεγάλο μέρος των μαθητών και των εκπαιδευτικών έχει ήδη νοσήσει, αφού οι αίθουσες είναι χώροι υπερμετάδοσης του ιού, που δυστυχώς μεταφέρεται και στις οικογένειες.

Ο κ. Χαρίτου αφού ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής για τη συνάντηση, επεσήμανε ότι “το Μουσικό Σχολείο αποτελεί έναν ιδιαίτερο χώρο πολιτιστικής δημιουργίας που διαχέεται μέσα στην πόλη μας και γι’ αυτό πρέπει να έχει τη στήριξη της Πολιτείας”. Διαβεβαίωσε, δε, τους εκπροσώπους των γονέων, ότι από την πλευρά του θα στηρίξει τα αιτήματα του συλλόγου.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood