Το Γηροκομείο Κομοτηνής επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Συνεχάρη τον πρόεδρο π. Δημήτριο Βασιλειάδη και το διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος για “τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν να το κρατήσουν όρθιο στη δύσκολη αυτή συγκυρία”, και παρέδωσε τέσσερις περιπατητήρες δωρεά του Συνδέσμου Ελληνο-Γερμανικής Φιλίας “Filia Velbert” μετά από αίτημα του ιδίου. Ακόμη ο βουλευτής ευχαρίστησε την εταιρεία “M. Pack Α.Ε.” που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του και προμήθευσε το Γηροκομείο με πετρέλαιο θέρμανσης, καθώς και τα υπεραστικά ΚΤΕΛ Ροδόπης και Ηγουμενίτσας για τη δωρεάν μεταφορά των περιπατητήρων.

Ο π. Δημήτριος Βασιλειάδης ευχαρίστησε τον βουλευτή ο οποίος όπως είπε “τόσο στο παρελθόν, διασφάλισε την πλήρη επίπλωση του ιδρύματος, αλλά και τώρα τα καύσιμα του χειμώνα και απαραίτητα εξαρτήματα για τους ηλικιωμένους, δείχνοντας συνεχές ενδιαφέρον και ευαισθησία, κάτι που έχουμε ανάγκη σε αυτούς τους καιρούς”. Επίσης ευχαρίστησε τα τοπικά ΜΜΕ που αναδεικνύουν το θέμα των πολύ μεγάλων οικονομικών δυσκολιών του ιδρύματος ευαισθητοποιώντας την τοπική κοινωνία.

Ο Ευρ. Στυλιανίδης κάλεσε την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία “να δείξουν ανάλογη ευαισθησία στηρίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο το ίδρυμα, όπως έπραξαν πριν δύο χρόνια όταν ξεκίνησε η πανδημία, με το νοσοκομείο Κομοτηνής”.