“Θα δοθεί ιδιαίτερη στήριξη στην περιοχή της Θράκης, όχι μόνο με την επέκταση των τριάντα χιλιομέτρων, αλλά και με πριμοδότηση στη βαθμολογία των επενδυτικών σχεδίων που θα αναπτυχθούν εκεί, ταυτόχρονα με επιχορήγηση και μερικώς επιχορήγηση, και για τις μεσαίες επιχειρήσεις”.

Την παραπάνω διαβεβαίωση έδωσε από βήματος της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, καθώς και οτι “πλέον στο καθεστώς της αγροδιατροφής έως 200.000 ευρώ θα μπορούν να συμμετέχουν και ατομικές επιχειρήσεις”.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Παπαθανάση, ο βουλευτής Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ, Ιλχάν Αχμέτ, επεσήμανε: Μετά από την χθεσινή ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής όπου έθεσα επιτακτικά τη δικαίωση της Θράκης για όσα της στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κ. Παπαθανασης προέβη σε αυτές τις δηλώσεις, μετά από τις οποίες πιστεύω και προτρέπω οτι όλοι οι παραγωγικοί φορείς της Θράκης θα συντονιστούν για να εξειδικεύσουν τα καταλληλότερα μέτρα για την ενίσχυση των επενδύσεων στην περιοχή μας”.

Παπαθανάσης: Πριμοδότηση επενδυτικών σχεδίων στη Θράκη - Τι δήλωσε ο Ιλχάν Αχμέτ