Χαρίτου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αταλάντευτα στο πλευρό των υγειονομικών

"Δεν θα ξεχάσουμε τον αγώνα να επαναφέρουμε τον χαρακτήρα του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ξανά σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, από Ιδιωτικού Δικαίου που το μετέτρεψε η σημερινή κυβέρνηση".
Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου

Ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δημήτρης Χαρίτου σε χαιρετισμό του προς τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Κομοτηνής με αφορμή τη συγκέντρωσή τους σήμερα για την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Υγεία, ανέφερε:

Αναγνωρίζουμε την καθημερινή μάχη που δίνετε ακούραστα για τη ζωή των συνανθρώπων μας, όπως και τον αγώνα σας για τη θωράκιση του δημοσίου συστήματος υγείας με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού κα άλλου προσωπικού. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε αταλάντευτα στο πλευρό σας.

Η επιδημιολογική  επιτήρηση της πανδημίας για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επιβάλλει οι διαγνωστικοί έλεγχοι να γίνονται δωρεάν, ώστε να μην επιβαρύνονται οικονομικά οι οικογένειες.

Επιμένουμε τα Νοσοκομεία μας να μην είναι μονοθεματικά, μόνο για covid, και να αναβάλλονται χρονικά προς τα πίσω οι άλλες αναγκαίες επεμβάσεις.

Η πανδημία μας έδειξε την αναγκαιότητα ενός ισχυρού δημοσίου συστήματος υγείας για αυτό και δεν θα ξεχάσουμε τον αγώνα να επαναφέρουμε τον χαρακτήρα του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής ξανά σε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, από Ιδιωτικού Δικαίου που το μετέτρεψε η σημερινή κυβέρνηση”.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood