Πετυχημένη εκδήλωση “Αριθμός Φύλλου 1821” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής εκδήλωση με τίτλο "Αριθμός Φύλλου 1821" στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.
01 (6)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής εκδήλωση με τίτλο “Αριθμός Φύλλου 1821” στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Κατά την εκδήλωση μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν οι εργασίες των παιδιών που συμμετείχαν στα σχετικά εργαστήρια που υλοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο.

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Κομοτηνής ευχαρίστησε “για τη διάθεση γνώσης και υλικού”, τους: Δήμο Κομοτηνής, ΚΟΙΝΣΕΠ “Κομοτηνή εν δράσει”, Εθνικής Βιβλιοθήκη Ελλάδος, Μορφωτικό Όμιλο Κομοτηνής, Μορφωτικό Σύλλογο Σαρακατσάνων Θράκης, Μορφωτικό Σύλλογο Ποντίων “Ο Εύξεινος Πόντος”.

Η Νάγια Δαλακούρα, εμψυχώτρια εργαστηρίων, ανέφερε: “Σήμερα έγινε απολογισμός της δράσης “Στον έλεγχο στην κούνια”. Ένα project που περιλάμβανε έξι συναντήσεις με θέμα την ελληνική παραδοσιακή ενδυμασία. ‘Ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου, τόσο για την υλοποίηση του προγράμματος όσο και για τη σημερινή μέρα, που ήρθαν οι γονείς και τα παιδιά και ξανασυναντηθήκαμε μετά από πολύ καιρό και θυμηθήκαμε όλα τα πολύ ωραία πράγματα που κάναμε μαζί τους, διδαχτήκαμε αλλά και όλα τα εργαστήρια που υλοποιήσαμε. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία με τη βιβλιοθήκη και να γίνονται τέτοια πράγματα γιατί το ενδιαφέρον εστιάζεται στην πόλη μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες”.

Η Φωτεινή Ναούμ, εμψυχώτρια επίσης, σημείωσε: “Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση σήμερα και χαίρομαι πάρα πολύ για τα παιδιά που την πλαισίωσαν. Η ιστορία μας συγκινεί πάντα και η δημιουργική γραφή είναι κάτι που αγαπάμε, οπότε όταν και τα δύο συνδυάζονται, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό”.

Ο συμμετέχων, Βασίλειος-Κρίτων Κωνσταντινίδης, επεσήμανε: “Είναι καταπληκτικό το να βλέπεις ανθρώπους να δημιουργούν μέσα από τέτοιες δράσεις. Οι στιγμές ήταν μαγικές και δυνατές και η εμπειρία θα μας μείνει χαραγμένη μέσα μας για πάντα. Χαίρομαι που δημιουργήσαμε όλα αυτά με την ομάδα της κυρίας Ναούμ. Αξιόλογοι άνθρωποι, σπουδαίοι άνθρωποι!”.

Πετυχημένη εκδήλωση "Αριθμός Φύλλου 1821" στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood