Καλό ταξίδι Πόπη…

Θα θυμόμαστε το χαμόγελό σου, την ενέργεια, την ευγένεια και την καλοσύνη σου...
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΠΗ

Θλίψη έχει σκορπίσει σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή η είδηση του θανάτου της 35χρονης Καλλιόπης (Πόπης) Φιλιππίδου, η οποία απεβίωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από επιπλοκές που παρουσίασε λίγες ώρες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού – ενός υγιέστατου μπέμπη – με καισαρική.

Συγγενείς και φίλοι οργάνωσαν και εκστρατεία συγκέντρωσης αίματος, ωστόσο δυστυχώς ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Η Πόπη Φιλιππίδου με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ήταν γνωστή στην Κομοτηνή ως μέλος του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών ο οποίος στο συλλυπητήριο μήνυμά του αναφέρει: Δυστυχώς αυτή τη φορά τα νέα είναι δυσάρεστα. Χθες το βράδυ έφυγε απρόσμενα από τη ζωή η Καλλιόπη Φιλιππίδου. Η δικιά μας Πόπη, που για χρόνια είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι μέλος του συλλόγου μας. Άνθρωπος με εξαιρετικό χαρακτήρα και ήθος αλλά και εξαιρετική χορεύτρια. Πολλοί γονείς, και μικροί τότε μαθητές, θα τη θυμούνται, καθώς υπήρξε για πολλά χρόνια δασκάλα των παιδικών τμημάτων. Θα θυμούνται έναν άνθρωπο χαμογελαστό, ευγενικό, με διάθεση, πάντα πρόθυμο να προσφέρει. Αποτέλεσμα της προσπάθειάς της και των ικανοτήτων της ήταν το άριστο επίπεδο των παιδικών χορευτικών τμημάτων που είχε ως δασκάλα. Εξίσου ικανή και ενεργή υπήρξε και σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας καθώς διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Γι’ αυτό και όλοι στον Σύλλογο Θρακών θα τη θυμόμαστε και θα τη μνημονεύουμε πάντα με αγάπη, νοσταλγία και συγκίνηση. Στη νεκρώσιμη ακολουθία θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο μέλη του Δ.Σ., ως ελάχιστο φόρο τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της σε αυτόν”.

Το inkomotini.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της. Πόπη, καλό ταξίδι… Θα θυμόμαστε το χαμόγελό σου, την ενέργεια, την ευγένεια και την καλοσύνη σου…

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood