Παρουσία των στελεχών του εμπορικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κώστα Τεπελίδη και Χρήστου Ζησόπουλου, η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής έκοψε σήμερα τη Βασιλόπιτά της.

Λόγω πανδημίας, παραβρέθηκαν, περιορισμένος αριθμός παιδιών (ένα από κάθε τμήμα υποδομής), οι γονείς τους, οι προπονητές τους, ο πρόεδρος του συλλόγου Βαγγέλης Χατζητουλούσης, ο γενικός διευθυντής Δημήτρης Παγωνίδης, ο τεχνικός διευθυντής Ανέστης Σπυριάδης, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Τη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής, κ. Παντελεήμων, ο οποίος απηύθυνε ευχές στα παιδιά μιλώντας τους για τη σημασία του αθλητισμού, και συνεχάρη τους γονείς τους και τα στελέχη της ακαδημίας.

Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Δημ. Παγωνίδης, ο οποίος μνημόνευσε τον αείμνηστο τέως πρόεδρο του σωματείου Γιώργο Μαρινάκη που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι, καθώς και οι Βαγγ. Χατζητουλούσης, Μ. Γαβριηλίδης και Κ. Τεπελίδης.

Όλα τα παιδιά έλαβαν ως δώρο από μία μπάλα, ενώ το “φλουρί” βρέθηκε στο κομμάτι του  προπονητή της ομάδας Κ14, Σάββα Ισαακίδη.

[VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής[VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής [VID+PICS] Έκοψε τη Βασιλόπιτά της η οικογένεια της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής