Μπαίνει τέλος στα προβλήματα υδροδότησης της Μαρώνειας και της παραλιακής ζώνης

Τέσσερα καίριας σημασίας έργα γεωτρήσεων και δεξαμενών.
ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ (1)

Ολοκληρώνονται σύντομα στη Μαρώνεια οι διαδικασίες ανόρυξης νέας υδρογεώτρησης σε αντικατάσταση υφιστάμενης, προκειμένου να ενισχυθούν οι υδρευτικές ανάγκες των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Το έργο, προϋπολογισμού 37.686 ευρώ, αφορά διατρήσεις, σωληνώσεις και αντλήσεις, ώστε η νέα γεώτρηση να είναι πλήρως λειτουργική και παραγωγική, παρέχοντας μεγαλύτερες ποσότητες νερού, για να καλύψει τα κενά που παρουσίαζε η σημερινή γεώτρηση λόγω της παλαιότητας της και της θραύσης των σωληνώσεών της.

Παράλληλα, στον ίδιο τομέα, δρομολογήθηκαν από τη δημοτική αρχή, τα έργα:

  1. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησης και αναδείχθηκε ανάδοχος για τη νέα δεξαμενή στη Μαρώνεια, χωρητικότητας 300 κυβικών μέτρων και προϋπολογισμού  37.200 ευρώ, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες ύδρευσης αλλά και πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής.
  2. Ολοκληρώθηκε η μελέτη νέας γεώτρησης στη Μαρώνεια, προϋπολογισμού 47.000 ευρώ, και θα δημοπρατηθεί άμεσα, ενώ έχει προβλεφθεί και ο εξοπλισμός της από δαπάνες του Δήμου.
  3. Έχει εξασφαλιστεί η πίστωση και συντάσσεται η μελέτη για την κατασκευή νέας δεξαμενής στην παραλιακή ζώνη των Προσκυνητών.

“Με το σύνολο των παραπάνω έργων θα έχει ολοκληρωθεί έγκαιρα μία σημαντική δράση του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών στον τομέα της υδροδότησης στην περιοχή της Μαρώνειας και ευρύτερα του παραλιακού μετώπου, που το καλοκαίρι αποτελεί τουριστικό πόλο έλξης και εξυπηρετεί μία μεγάλη ζώνη με πολλούς κατοίκους και επισκέπτες”, δήλωσε ο δήμαρχος Ντίνος Χαριτόπουλος.

Μπαίνει τέλος στα προβλήματα υδροδότησης της Μαρώνειας και της παραλιακής ζώνηςΜπαίνει τέλος στα προβλήματα υδροδότησης της Μαρώνειας και της παραλιακής ζώνης

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood