Οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα δώσουν αίμα για 12η συνεχόμενη χρονιά

Καλούνται να συμπράξουν και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων.
Screenshot_926

H Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ροδόπης “Οι Τρεις Ιεράρχες”, σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, συνδιοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 30-01-2022, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, από τις 09:30 μέχρι τις 13:30.

Πρόκειται για τη δωδέκατη συνεχόμενη φορά που η τοπική εκπαιδευτική κοινότητα διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία, έχοντας καθιερώσει σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής.

“Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που “αιμορραγεί” εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη”, αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί.

Καλούν, δε, τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, να ενημερώσουν, εκτός από τους καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς, και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, “ώστε και αυτοί να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια, γιατί και ο εθελοντισμός είναι θέμα παιδείας”.

“Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από τον χρόνο μας”, καταλήγει το σχετικό κάλεσμα, μέσω του οποίου υπενθυμίζεται πως την ημέρα της δράσης όσοι εκπαιδευτικοί προσέλθουν για να δώσουν αίμα, βάσει των κείμενων διατάξεων δικαιούνται επιπλέον και δύο ημέρες άδειας εντός του ημερολογιακού έτους.

Οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης θα δώσουν αίμα για 12η συνεχόμενη χρονιά

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood